Skip to Main Content »

webshop keurmerk

Gratis levering losgestort
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorgkosten
  Zand losgestort:
 • Gratis bezorging de volgende werkdag
  (voor 16u besteld)
 • Grind of Split losgestort:
 • Gratis bezorging binnen
  1-3 werkdagen
 • Bags (per bestelling):
 • 20KG Bags op pallet t/m 900kg:
  Binnen 3 werkdagen €30,-
 • Minibags t/m 900kg:
  Binnen 3 werkdagen €30,-
 • Bags vanaf 1000kg: Binnen 3 werkdagen €40,-
 • Bags binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf €1250: Binnen 3 werkdagen Gratis!

10% korting package deal

Service

Wij zijn u graag van dienst!  

0416 283011 info@zandbestellen.nl 

maandag t/m donderdag 
open van 08:00-18:00
vrijdag
open van 08:00-17:00 

Klantenservice
Contact formulier
Veelgestelde vragen

Gratis grind check

 

Zandblog

zand voor het aanleggen van een nieuwbouwtuinEen Nieuwbouw tuin aanleggen, waar moet u beginnen en waar moet u op letten? In deze blog geven wij uitleg over de aanleg en handige tips voor het aanleggen van uw nieuwbouwtuin. Hoe u begint aan dit grote project leest u hier.

bouwvak

De bouwvakperiode staat weer voor de deur. Voor onze open deur dan, want Zandbestellen.nl blijft gewoon open en leveringen kunnen vrijwel altijd doorgaan zoals altijd!

20kg bags vanaf 2 stuks te bestellen20KG zakken grind en split kunt u nu (net als de zakjes 25 kilo grind bij de bouwmarkt) ook vanaf 2 stuks bestellen. Kleine hoeveelheden grind en split in bags zijn bij zandbestellen.nl voordelig en eenvoudig online te bestellen in verschillende kleuren en formaten.

tuintrends 2017Tuinbranche Nederland komt ook dit jaar weer met leuke tips en trends voor onze tuin. Zo staan voor 2017 de thema’s; genieten, puur, comfort en watermanagement centraal. Wat dit voor de trendtuinen van 2017 betekenen lichten we kort toe en geven hierbij tips en advies over grind en splitsoorten.

Wij wensen iedereen een mooi en schitterend 2017 met veel tuinplezier. Zandbestellen.nl wenst u een schitterend nieuwjaar Ook dit jaar staan wij weer klaar om u te voorzien vaneen persoonlijk advies, handige tips, leuke blogs en natuurlijk de de mooiste grind en splitsoorten. Om het jaar goed te beginnen introduceert zandbestellen.nl twee nieuwe producten, namelijk Beach Pebbles zwart en Baltic blend grind! Naast onze nieuwe producten gaan we dit jaar ook van start met nieuwe verpakkingen van 250 en 500kilo!

 

Drainage met grind in uw tuin is in Nederland een handige hulp als het gaat om regenwater. Regenwater, daarvan krijgen we elk jaar drainage toepassinggenoeg van op ons dak en niet iedere tuin kan daarmee overweg. Om onszelf natte voeten te besparen is de aanleg van drainage met grind een uitstekende oplossing.

De veiligheid van uw kind staat voorop als het gaat over speeltoestellen. Net als een speeltoestel moet de valondergrond ook aan bepaalde veiligheidseisen voldoen. Bent u op zoek naar een goede ondergrond voor uw speeltoestel(len)? Denkt u dan eens aan zand, zand is een makkelijk, betaalbaar en 100% natuurlijk product!Valzand

Grof of fijn zand bestellen

13 sep. 2016 15:41:48

Als u zand wilt bestellen kunt u kiezen uit verschillende soorten zand. zandEen van de bekendste soorten zand zijn straatzand, zwarte grond en ophoogzand. De geschiktheid van een zandsoort ligt vooral aan de korrelgrootte.

Schelpen zijn een perfect natuurproduct als het gaat om isolatie van vochtigekruipruimtes. Door schelpenuw kruipruimte te isoleren met schelpen wordt het niet alleen droger maar ook warmer in uw huis. Daarnaast zult u nog meer voordelen merken na het gebruik van schelpen als isolatiemateriaal.

Beton maken

1:2:3 beton: Zelf beton maken, het klinkt moeilijker dan het daadwerkelijk is. Met het juiste grind, zand en cement bent u nog maar enkele stappen verwijderd van uw eigen beton. Zelf beton maken?

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
© 2007-2018 Kranendonk B.V.
Geen van de teksten of foto's op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kranendonk B.V. worden gebruikt
Betalingsmogelijkheden