Het jaar 2016 zit al even in de lift en de nieuwe producten en trends komen een voor een weer uit de grond. Ook op het gebied van grind en split is er genoeg nieuws te vinden. Welke producten dit zijn? Zandbestellen.nl geeft u een overzicht van de nieuwste grind en split producten in ons unieke assortiment.

Gaat u uw tuin aanpakken of wilt u een oprit aanleggen dan kunt u zelf bepalen welke uitstraling u aan uw tuin wilt geven. Met deze nieuwe producten heeft u zelf de regie in handen:

 

Panda grindPanda grind, een opvallend grind dat zorgt voor een opvallend en stijlvol effect. Panda grind is een bijzondere mix van witte en antracietgrijze siersteentjes.

 

 

Flamingo splitFlamingo split, een prachtige marmersplit. De kleuren zijn een bijzondere melange van zacht wit-roze en grijze tinten. Met Flamingo split geeft u uw tuin direct een mediterraanse sfeer.

 

Al onze nieuwe soorten zijn te bestellen in bigbag (verschillende groottes van 0,18m3 - 1m3) en uiteraard zeer scherp geprijsd zoals u van ons gewend bent. Al onze soorten in bigbags, midibags en minibags houden wij ruim op voorraad, zodat een levering binnen 2 werkdagen altijd gegarandeerd kan worden.

Veel tuinplezier gewenst!

Toch op zoek naar iets anders?

Ga direct naar ons totaalassortiment Grind en Split!