Skip to Main Content »

Gratis levering losgestort
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorgkosten
Zand losgestort:
  • Gratis bezorging de volgende werkdag
   (voor 16u besteld)
Grind of Split losgestort:
  • Gratis bezorging binnen
   1-3 werkdagen
Bags (per bestelling):
 • Bestellingen t/m 900kg:
  Binnen 3 werkdagen €30,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf 1000kg:
  Binnen 3 werkdagen €40,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf €1250: Binnen 3 werkdagen Gratis!

10% korting package deal

Service

Wij zijn u graag van dienst!  

0416 283011 info@zandbestellen.nl 

maandag t/m donderdag
08:00-18:00
vrijdag
08:00-17:00

Klantenservice
Contact formulier
Veelgestelde vragen

Gratis grind check

 

Grind

Heeft u een mooie tuin aangelegd met grind of split? Dan wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. We vertellen u graag hoe u grind en split onderhoud en schoonmaakt.Grind schoonmaken

Wateroverlast in de tuin? Dat lost u eenvoudig op met een grindkoffer of grindstrook, het water kan door het grind makkelijk weglopen. Hoe u zo'n grindkoffer zelf aanlegt leest u hier!

transport grind

Welke reis legt grind of siersplit eigenlijk af van steengroeve tot uw tuin? Onze collega Jochen van de transportafdeling legt het u uit in deze leuke videoblog! 

20kg bags vanaf 2 stuks te bestellen20KG zakken grind en split kunt u nu (net als de zakjes 25 kilo grind bij de bouwmarkt) ook vanaf 10 stuks bestellen. Kleine hoeveelheden grind en split in bags zijn bij zandbestellen.nl voordelig en eenvoudig online te bestellen in verschillende kleuren en formaten.

geel grind

Er wordt ons vaak gevraagd naar advies rondom het gebruik van de kleur geel in de tuin. De een wil geel grind eruit laten springen, de ander wenst hier en daar wat geel als sfeerkleur, minder duidelijk aanwezig. Welke soort geel grind is opvallend en welke soort past juist goed als ondersteuning tussen andere tinten? We zetten een en ander voor u op een rijtje. De belangrijkste soorten zijn wel Castle grind en Yellow sun split, maar er zijn meer mogelijkheden! Lees verder voor uitgebreider advies.

Groene aanslag op uw grind? Veel mensen denken dat dit een niet te voorkomen of te verhelpen probleem is. Gelukkig weten wij wel anders! Groene aanslag is heel makkelijk te verwijderen, en daarvoor is urenlang schrobben met borstel of bezem helemaal niet nodig!

Een mooie en nette tuin hoeft niet duur te zijn. En nee, goedkoop grind hoeft ook niet laag in kwaliteit te zijn. In tegenstelling, veel voordelige soorten zijn prima druk- en slijtvast.

Wat wij onder goedkoop verstaan? Een kostprijs van minder dan €120 per m3! Dat is nog eens prettig en goedkoop tuinieren.

Amagard.com Amagard.com

© 2007-2020 Amagard.com (Kranendonk B.V.) Geen van de teksten of foto's op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kranendonk B.V. worden gebruikt