Skip to Main Content »

Gratis levering losgestort
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorgkosten
Zand losgestort:
  • Gratis bezorging de volgende werkdag
   (voor 16u besteld)
Grind of Split losgestort:
  • Gratis bezorging binnen
   1-3 werkdagen
Bags (per bestelling):
 • Bestellingen t/m 900kg:
  Binnen 3 werkdagen €30,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf 1000kg:
  Binnen 3 werkdagen €40,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf €1250: Binnen 3 werkdagen Gratis!

10% korting package deal

Service

Wij zijn u graag van dienst!  

0416 283011 info@zandbestellen.nl 

maandag t/m donderdag
08:00-18:00
vrijdag
08:00-17:00

Klantenservice
Contact formulier
Veelgestelde vragen

Gratis grind check

 

Nieuws

Een nieuwe tuin of oprit aanleggen? Huur dan eenvoudig een Amagard RentalBox met tuinmaterieel. Geen gesjouw, de RentalBox wordt bij u thuisbezorgd en weer opgehaald!

Amagard RentalBox

bouwvak

De bouwvakperiode staat weer voor de deur. Voor onze open deur dan, want Zandbestellen.nl blijft gewoon open en leveringen kunnen vrijwel altijd doorgaan zoals altijd!

Wij wensen iedereen een mooi en schitterend 2017 met veel tuinplezier. Zandbestellen.nl wenst u een schitterend nieuwjaar Ook dit jaar staan wij weer klaar om u te voorzien vaneen persoonlijk advies, handige tips, leuke blogs en natuurlijk de de mooiste grind en splitsoorten. Om het jaar goed te beginnen introduceert zandbestellen.nl twee nieuwe producten, namelijk Beach Pebbles zwart en Baltic blend grind! Naast onze nieuwe producten gaan we dit jaar ook van start met nieuwe verpakkingen van 250 en 500kilo!

 

schop met steel

Nieuw! Dat is nog eens handig: Vanaf nu kunt u bij Zandbestellen.nl ook snel een schop meebestellen met uw zand of grind. Wij leveren een voordelige maar zeer hoogwaardige schop gratis mee met alle bigbags en splitplaten, dus zonder extra bezorgkosten! Zo kunt u echt direct aan de slag met uw klus of project.

Rosso Verona breuksteenHet jaar 2016 zit al even in de lift en de nieuwe producten en trends komen een voor een weer uit grond. Ook op het gebied van grind en split is er genoeg nieuws te vinden. Welke producten dit zijn? Zandbestellen.nl geeft u een overzicht van de nieuwste grind en split producten in ons unieke assortiment.

 

 

Zandbestellen.nl wenst u via deze wijze een heel gelukkig en gezond 2015! Natuurlijk zijn wij u weer graag van dienst met ons grote assortiment aan zand, grind, anti-worteldoek etc. Heeft u al tuinplannen in uw hoofd? Neem dan zeker een kijkje bij onze nieuwe soorten! Of maak de tuin alvast fris en lenteklaar met onze Groenverwijderaar, zodat u snel aan de slag kunt als het zonnetje begint te schijnen...

nordic grey grind

Bij Zandbestellen.nl staan we niet graag stil. Na een verlaging van onze zandprijzen in januari hebben we voor het nieuwe seizoen weer enkele nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Met deze innovatieve producten lopen wij weer voorop in het siersegment...en kunt u uw tuin of oprit volgens de allerlaatste trends aanleggen!

Bij Zandbestellen.nl kan het jaar niet beter beginnen...Per januari hebben wij de prijzen van het ophoogzand en straatzand in bigbag drastisch verlaagd! Lees verder of ga snel naar  de producten Bigbag Ophoogzand en Bigbag Straatzand.

zandbestellen uitstel van executieIn de uitzending van 15 oktober j.l. was Zandbestellen.nl te zien in het programma Uitstel van Executie, waarin we hebben meegeholpen aan een net, verkoopbaar huis voor Peter, die lijdt aan MS en een gelijkvloerse woning nodig heeft. En wat past daar beter bij dan een strakke, onderhoudsarme tuin met grind?

Crystal White grindBij Zandbestellen.nl breiden we ons assortiment regelmatig uit met nieuwe interessante soorten. Onze nieuwste aanwinst: de Crystal White grind! We hadden al de variant met de hoekige korrel (de Crystal White split), maar liefhebbers van een witte ronde korrel hebben nu óók meer keuze in het witte segment.

Amagard.com Amagard.com

© 2007-2020 Amagard.com (Kranendonk B.V.) Geen van de teksten of foto's op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kranendonk B.V. worden gebruikt