Skip to Main Content »

Gratis levering losgestort
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorgkosten
Zand losgestort:
  • Gratis bezorging de volgende werkdag
   (voor 16u besteld)
Grind of Split losgestort:
  • Gratis bezorging binnen
   1-3 werkdagen
Bags (per bestelling):
 • Bestellingen t/m 900kg:
  Binnen 3 werkdagen €30,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf 1000kg:
  Binnen 3 werkdagen €40,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf €1250: Binnen 3 werkdagen Gratis!

10% korting package deal

Service

Wij zijn u graag van dienst!  

0416 283011 info@zandbestellen.nl 

maandag t/m donderdag
08:00-18:00
vrijdag
08:00-17:00

Klantenservice
Contact formulier
Veelgestelde vragen

Gratis grind check

 

Soorten en maten zand

Heeft u net bestrating gelegd of gaat u bestrating leggen, dan moet dit natuurlijk ingeveegd worden om de voegen te vullen. Door de voegen tussen bestrating in te vegen, ontstaat er een stabiel geheel, echter wel indien het juiste materiaal wordt gebruikt. Het beste materiaal hiervoor is een inveegzand of inveegsplit met een hoekige, scherpe korrel. Maar er zijn meer mogelijkheden!

vulzand kruiwagen

In de volksmond hebben de zandsoorten vaak uiteenlopende namen. Vulzand is er zo één. Deze naam wordt al jaren gebruikt voor zand wat dient ter opvulling of aanvulling van de tuin, oprit, onder nieuwbouwhuizen etc. en kent vele varianten. Uit deze naam wordt wel duidelijk waar deze zandsoort voor dient, maar wat is het precies voor zand en waar kunt u het wel en waar juist níet voor gebruiken?

Zwart zand is in de volksmond een veelgebruikte term voor zwarte grond of teelaarde. Dit komt uiteraard door de zwarte kleur en de vergelijkbare structuur als zand. Echter, zwart zand is toch een heel ander product dan "gewoon" zand! Een uitleg over de kenmerken en toepassingen van zwart zand.

In het Nederlandse klimaat is een goed drainerende ondergrond geen overbodige luxe. Hiervoor wordt meestal een speciale zandsoort, drainzand, gebruikt. Maar wat is drainzand precies, wat is de samenstelling en wanneer is het nodig drainzand te gebruiken?

Amagard.com Amagard.com

© 2007-2020 Amagard.com (Kranendonk B.V.) Geen van de teksten of foto's op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kranendonk B.V. worden gebruikt