Skip to Main Content »

Gratis levering losgestort
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorgkosten
Zand losgestort:
  • Gratis bezorging de volgende werkdag
   (voor 16u besteld)
Grind of Split losgestort:
  • Gratis bezorging binnen
   1-3 werkdagen
Bags (per bestelling):
 • Bestellingen t/m 900kg:
  Binnen 3 werkdagen €30,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf 1000kg:
  Binnen 3 werkdagen €40,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf €1250: Binnen 3 werkdagen Gratis!

10% korting package deal

Service

Wij zijn u graag van dienst!  

0416 283011 info@zandbestellen.nl 

maandag t/m donderdag
08:00-18:00
vrijdag
08:00-17:00

Klantenservice
Contact formulier
Veelgestelde vragen

Gratis grind check

 

Toepassingen met zand

zand voor het aanleggen van een nieuwbouwtuinEen Nieuwbouw tuin aanleggen, waar moet u beginnen en waar moet u op letten? In deze blog geven wij uitleg over de aanleg en handige tips voor het aanleggen van uw nieuwbouwtuin. Hoe u begint aan dit grote project leest u hier.

De veiligheid van uw kind staat voorop als het gaat over speeltoestellen. Net als een speeltoestel moet de valondergrond ook aan bepaalde veiligheidseisen voldoen. Bent u op zoek naar een goede ondergrond voor uw speeltoestel(len)? Denkt u dan eens aan zand, zand is een makkelijk, betaalbaar en 100% natuurlijk product!Valzand

Gaat u een speeltoestel of hele speeltuin aanleggen? Dan is valzand ideaal als ondergrond. Valzand is handig, relatief goedkoop en geeft dubbel speelplezier doordat kinderen ook in het zand kunnen spelen. Wel is het belangrijk om het juiste zand te nemen, om ongelukken en onveilige situaties te voorkomen. 

In een zandbak hoort goed zand, waarmee kinderen figuurtjes en zandkastelen kunnen maken. Maar het is niet zo eenvoudig om het juiste zand voor in de zandbak te vinden. In de winkels wordt dit zand vaak zandbakzand genoemd, maar hiervan is de kwaliteit zeer uiteenlopend. Daarnaast vindt U in de bouwmarkt alleen kleine zakjes, wat niet erg praktisch is als U een grotere zandbak heeft. U kunt dan ook het beste goed speelzand kopen, dit is speciaal gezeefd voor in de zandbak.

Amagard.com Amagard.com

© 2007-2020 Amagard.com (Kranendonk B.V.) Geen van de teksten of foto's op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kranendonk B.V. worden gebruikt