Bij Zandbestellen.nl breiden we ons assortiment regelmatig uit met nieuwe interessante soorten. Onze nieuwste aanwinst: de Crystal White grind! We hadden al de variant met de hoekige korrel (de Crystal White split), maar liefhebbers van een witte ronde korrel hebben nu óók meer keuze in het witte segment.

Tot voor kort was er in de (echt sneeuwwitte) grindsoorten maar één optie: Carrara grind. Dit is echter een vrij kostbare siergrind. Zoekt u grind met een echt witte kleur, maar wilt u niet teveel uitgeven, dan is de Crystal White grind dus ideaal. De siergrind is een stuk voordeliger dan de Carrara grind, maar net zo wit!

Bijkomend voordeel van de Crystal White is dat deze minder gevoelig voor verkleuring is dan de Carrara wit. Beide soorten zijn marmer en nu is marmer altijd gevoeliger dan sommige andere steensoorten, echter verkleurt de ene soort marmer sneller dan de andere. Het advies blijft wel om marmersoorten op een zo zonnig mogelijk vlak toe te passen voor een blijvend mooi uiterlijk.

Hieronder ziet u de diverse formaten waarin de grind leverbaar is. Hiernaast hebben we deze soort ook als grove keien! Zie hievoor de Crystal White rond keien.

crystal white 8/16
8/16mm
crystal white 15/25
15/25mm
crystal white 25/40
25/40mm
crystal white 40/60
40/60mm

 

 


 


Wilt u de grind in het echt zien? Vraag gratis een handmonster aan via ons contactformulier!