zandbestellen uitstel van executie

In de uitzending van 15 oktober j.l. was Zandbestellen.nl te zien in het programma Uitstel van Executie, waarin we hebben meegeholpen aan een net, verkoopbaar huis voor Peter, die lijdt aan MS en een gelijkvloerse woning nodig heeft. En wat past daar beter bij dan een strakke, onderhoudsarme tuin met grind?

Lichte tinten en een vriendelijke, ruimtelijke uitstraling

Het huis van Peter, die in een eensgezinswoning in Numansdorp woont, moest met spoed verkocht worden zodat Peter in een gelijkvloerse woning kon gaan wonen. Daartoe is de woning verbouwd en heeft de tuin een flinke opknapbeurt gekregen.

De reden waarom er voor siersplit is gekozen mag duidelijk zijn: Het heeft een warme, ruimtelijke uitstraling, is zeer stijlvol, makkelijk te onderhouden en tóch zeer voordelig. Bovendien is de tuin op deze manier een verlengstuk van het huis geworden, door dezelfde tinten en geen opvallende struiken of afrastering te gebruiken.

Voor de verkoop was het namelijk belangrijk een lichte, ruimtelijke uitstraling te creeëren. Zodoende zijn veel witte en lichte tinten gebruikt in het huis. In de tuin is om die reden gekozen voor Yellow sun split. Deze kleur heeft de tuin een zeer vriendelijke, toegankelijke uitstraling gegeven!