Zandbestellen.nl wenst u een schitterend nieuwjaar!

Wij wensen iedereen een mooi en schitterend 2017 met veel tuinplezier. Ook dit jaar staan wij weer klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies, handige tips, leuke blogs en natuurlijk de de mooiste grind en splitsoorten. Om het jaar goed te beginnen introduceert zandbestellen.nl twee nieuwe producten, namelijk Beach Pebbles zwart en Baltic blend grind! Naast onze nieuwe producten gaan we dit jaar ook van start met nieuwe verpakkingen van 250 en 500kilo!

 

beach pebbles zwart

Nieuwe producten

Beach Pebbles zwart, een zeer mooie, ronde én licht platte steen. De ronde vorm maakt de Beach Pebbles zeer prettigbeloopbaar. De Beach Pebbles hebben een stijlvolle en luxe uitstraling en zijn daardoor erg mooi in de siertuin, op looppaden, het terras etc., of rond de vijver als sierstenen. Verder kúnnen ze ook op de oprit toegepast worden qua drukvastheid.

 

baltic blend grind

 

Baltic blend grind is een zeer sierlijk grind en uniek in zijn soort door de verrassende kleurencombinatie van grijsblauw en zachtrood. Baltic blend grind geeft kleur aan uw tuin, zonder dit te laten overheersen. Wilt u bijvoorbeeld grijs terug laten komen in de bodembedekking, maar ook weer niet de hele tuin in grijstint? Dan is Baltic blend grind het perfecte product

 

 

Nieuwe verpakkingen

Naast onze nieuwe producten Baltic blend grind en Beach Pebbles zwart starten we het nieuwe jaar ook met nieuwe verpakkingen. Vanaf nu kunt u bij een groot aantal producten al de verpakking 250kg (3,5m2) en 500kg (7m2) kiezen. nieuwe verpakkingenZo hoeft u niet direct grote hoeveelheden aan te schaffen en kunt u uw tuin in uw eigen tempo uitbreiden of aanvullen met bijvoorbeeld 250 kilo grind of split.

 

Vragen of een prijsaanvraag voor zand of grind? Wij helpen u graag!

 

Veel tuinplezier gewenst in 2017!