Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

bestelling ontvangen

Uw bestelling is ontvangen in goede orde. Mijn dank voor uw telefoontje.
Met vriendelijke groet,
K.J. de Jonge

23-03-2012 K.J. de Jonge

Snel en degelijk

Zondag via de site 4 bibags besteld en on line betaald. Dinsdag voor de middag reeds geleverd!!! Dank voor de vlotte en correcte service. Zelfs de chauffeur handelde heel correct om de bags op een goede plaats achter te laten.

21-03-2012 erwin L.

Perfect zaken doen met dit bedrijf

Alles zeer goed verlopen wat betreft de levering van het ardenner split. Zijn zeer meedenkend en kwamen tot een mooie oplossing wat betreft het afleveren. Kom in de toekomst graag terug bij dit bedrijf. Gr. Marco

15-03-2012 Marco

Levering zwarte grond

Bedankt voor de snelle en correcte levering.

17-01-2012 T. Vries

Zand

Wij bestellen jaarlijks zand voor de paddock van de paarden. Ook dit jaar kon er zeven kuub geleverd worden binnen een week. Ik hoefde er niet eens voor thuis te zijn, ik heb een plastic zeil op de oprit gespannen en 's middags lag de berg zand keurig in het midden daarvan. Bedankt!

29-12-2011 Ronald Camstra

perfecte levering !!!

Hier houdt men zich aan zijn ..WOORD...!! Levering volgens afspraak...super kwaliteit split!!

10-10-2011 hgc frijters

Bedankt, perfecte service van begin tot eind

4 bigbags siersplit en een rol antiworteldoek besteld, afleveradres was moeilijk bereikbaar voor en stenentrailer, vanaf het moment van bestelling wordt er meegedacht om de goederen volgens wens van de klant af te leveren, hierbij werden zelfs de situatiefoto's met de klant besproken. Het afleveren vertoonde net zoveel service als de bestelling, keurig een mail, op tijd en netjes (wederom in overleg met de klant) afgeleverd. Mijn ervaring met zandbestellen.nl: grandioos.

06-10-2011 J. Dallinga Emmen

Orderaanpassing geen probleem

Ik had minder zand nodig dan verwacht en kon dit zonder probleem aanpassen.
Geld al snel teruggestort..
Vriendelijke en behulpzame mensen met zeer scherpe tarieven..
Volgende keer hoef ik niet meer te zoeken..
Bedankt..
Groetjes renovatie&sloopbedrijf veenman.

04-10-2011 Superservice

Basaltsplit 8/16 vlot geleverd en ervaringen met bladblazer

Alvorens 35 ton basaltsplit 8/16 te bestellen, heb ik gevraagd hoe dat materiaal zich gedraagt als je er met de bladblazer over heen gaat. Mijn ervaring met een fijner split was namelijk niet goed : als je de bladeren er af blaast, blaas je ook het split van zijn plaats. Men dacht dat het met de maat 8/16 wel goed zou gaan maar durfde geen 100% zekerheid te geven. Ik heb het er toch maar op gewaagd. Over de aflevering niets dan lof. De communicatie verliep heel vlot en de chauffeur deed z'n best om het split al zo veel mogelijk te verdelen. Nu de eerste blaadjes al weer vallen ben ik met de bladblazer aan de gang gegaan. Dat viel heel erg mee. Vooral als het split is 'ingereden' Het is wel belangrijk dat het blad droog is. Een enkel blaadje blijft in het split vast zitten, maar het is een kniesoor die daar op let: een volgende keer gaat dat wel weer mee.

03-10-2011 Marfra

Icy Blue split losgestort 10 tonnes

To Kranendonk B.V. and the transport company, Thanks for the 'Icy Blue split losgestort'. Excellent service. Special thanks to Andre, driver, great delivery job.

26-09-2011 MP Brussel

Snel en goed

Levering 15 ton Taunus kwarts, vrijdag besteld, maandagochtend gebracht! Snelle en goede service! Onze complimenten!

22-08-2011 fam. Compier

perfecte afhandeling

Al voor de 2e x bij dit bedrijf besteld en weer prima meedenken en een snelle levering. Door miscommunicatie te weinig splitplaten geleverd maar de rest werd dezelfde avond nog afgeleverd. Niets te klagen dus en zeker aan te raden! .
Bedankt mannen voor de goede service! .
Groeten van Kirsha uit Almere.

20-08-2011 Kirsha

levering 2 bigbags straatzand

L.S., Dank u wel voor de prima aflevering. Mvg Inge Hoeve

22-07-2011 Inge Hoeve

Prima service, goede kwaliteit!

Op afgesproken tijd 7 goed gevulde bigbags afgeleverd. De chauffeur heeft ons geweldig geholpen door alles met zijn kooi-aap op de oprit te zetten. Hiervoor heeft hij twee andere volle bigbags even opzij gezet en weer terug gezet. Chapeau!

06-07-2011 Paul uit Castricum

dank

Beste, Levering Dolomiet is vanmorgen goed aangekomen. Nogmaals dank voor de goede en correcte service. Als ik in de toekomst nog iets nodig heb weet ik jullie te vinden. Vriendelijke groeten en fijne vakantie gewenst, Ken Smets

06-07-2011 Ken Smets

Waarderingen 136 tot 150 van 184 in totaal