Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Correcte en snelle levering.

Op maandag-avond hebben we grind besteld. Op woensdag ochtend hebben we het grind geleverd gekregen. Alle (email) informatie vooraf is prima geregeld. De levertijd in het bevestigings-mailtje de avond ervoor kwam excact overeen met de daadwerkelijke levertijd. Kortom: Een prima bedrijf met een prima service en een goede prijs ;-)

02-06-2010 Johan

super tevreden!

Grind besteld en binnen een paar dagen werd het al bezorgd. De avond voor de bezorging een mailtje met een tijdsindicatie. De chauffeur stond stipt op tijd voor de deur. Een supervriendelijke, meedenkende man. Kortom : wij zijn erg tevreden over zandbestellen en de chauffeur. Kan uw bedrijf iedereen aanbevelen. Groeten Brigitte

20-05-2010 Brigitte

Snelle en goede service.

Langs deze weg wil ik u laten weten, dat ik erg tevreden ben over de levering van de door mij bij u bestelde straatzand . Op de door mij aangegeven datum werd het zand aan de achterzijde van de woning afgeleverd. Alleen over het tijdstip was geen duidelijkheid( ik had gedacht dat het 's morgens werd geleverd, maar na 1 telefoontje werd mij verteld, dat dit na de middag zou zijn. Kan gebeuren. Ook was de chauffeur vriendelijk en behulpzaam. Gezien de prijs en service zou ik uw bedrijf met een gerust hart aan vrienden en kennissen kunnen aanbevelen. L.Ottevanger te Apeldoorn.

20-05-2010 L.Ottevanger

tevreden klant.

Goedemiddag, dank voor de geleverde bestelling, wit grind in een big bag. Ik ben erg tevreden, alles kwam keurig op tijd, een goede service en een vriendelijke behulpzame chauffeur. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. Binnen twee dagen had ik mijn bestelling binnen. Met vriendelijke groet mevr. N. Verhoeff uit Wernhout.

19-05-2010 N. Verhoeff

Super snelle levering!!!

Wat een super snelle levering! Wij hadden iets te weinig zand besteld,zodra ik gebeld had werd het dezelfde dag nog gebracht!! Super bedankt voor de snelle service!! Top bedrijf! M.Arts

12-05-2010 m. Arts

Prima service

Grind besteld voor mijn moeder op 11-5-2010 geleverd en netjes op twee plaatsen neergelegd zodat we makkelijk kunnen verspreiden. Conform budget, op tijd geleverd en aardige chauffeur.

12-05-2010 Hans Ketterings

basalt

vrijdag 16-04-10 een bigbag besteld deze werd maandag 19-04-10 in de ochtend al geleverd.Ook heeft de transporteur prima wek geleverd hij heeft ondanks de moeilijke losplaats de bigbag op de juiste plaats weten te lossen. kortom prima levering en perfecte service!!!!!!!!!!!!!

03-05-2010 F 't Hooft

Keurig geregeld!

L.S., Keurig geregeld. En zo snel. Mijn complimenten! Met vriendelijke groet, Marcel Urlus

03-05-2010 Urlus

Goede prijs/kwaliteit en uitstekende service

Top hoe snel er geleverd kan worden en dat ook voor een zeer goed prijs en de kwaliteit is helemaal top. Zelfs een klein probleempje (geleverde split op de verkeerde plek) werk uitermate vriendelijk en effectief opgelost. Dus wat mij betreft kunt u gerust hier uw spullen kopen.

03-05-2010 M Janssen

Complimenten voor de levering!

Mijn complimenten voor de levering van Rode mijnsteen losgestort bij ons in Rotterdam. De levering was perfect verzorgd met een combinatiewagen omdat een kiptrailer te groot was. Dit ging prima. De chauffeur belde ook netjes voor levering. Dit bedrijf is punctueel, vriendelijk en verzorgt een snelle levering!

22-04-2010 Henny van Embden, Rotterdam

Sneller heb ik het nog nooit meegemaakt!

Ik wil graag even ’n compliment geven over de snelle afhandeling van de order welke ik heb geplaatst bij uw bedrijf, zondagavond via internet besteld en maandagochtend reeds afgeleverd en het waren toch maar liefst 3 bigbags met basaltsplit. Sneller heb ik het nog nooit meegemaakt, dit getuigt van ’n perfekte service van uw bedrijf. Met vriendelijke groet, Bert Grömmel, Uithoorn

14-04-2010 Bert Grömmel

Bestelling Witte grind

Gisteren 2 bigbags grind bij u besteld en deze zijn, zoals aangekondigd, vanmiddag keurig afgeleverd. De materialen zijn helemaal naar onze zin. Bedankt voor de supersnelle en nette service! Fam Gorseling

26-11-2009 Fam. Gorseling

Bestelling Rode mijnsteen

Tevreden, erg vriendelijke service. En snel. Stichting Jan XVII te Castricum

06-11-2009 Stichting Jan XVII te Castricum

complimenten

Kan niet anders zeggen van goed!!! een snelle en nette levering mijn complimenten. Ingestuurd door: Geert ter Harmsel

26-10-2009 Geert ter Harmsel

Levering Basaltsplit

Bestellen via internet en mail ging lekker vlot. Levering was ook goed geregeld met kraan op de vrachtwagen en een zeer goede en vriendelijke chauffeur.

21-10-2009 E. Eenkhoorn

Waarderingen 166 tot 180 van 184 in totaal