Morane grind

Morainegrind (ook wel Bovenrijngrind, Moränegrind) is afkomstig van de Duitse Bovenrijn. Met de Bovenrijn bedoelen we het gedeelte van de Rijn wat in Zuid-Duitsland en gedeeltelijk in Zwitserland ligt. Morainegrind is een zeer ronde grind wat sierlijk oogt, maar het ook zeer geschikt maakt voor toepassing op platte daken als dakgrind. Morainegrind is bont van kleur met kleuren als bruin, grijs en wit. Zoekt U een wittere grindsoort, ga dan naar Witte grind

Morainegrind bestellen

Morainegrind bestelt U bij Zandbestellen.nl in minibagmidibag of bigbag bij hoeveelheden tot ± 6 a 7m3. Wanneer U meer nodig heeft kunt U zeer voordelig losgestort Morainegrind bestellen. Morainegrind is altijd op voorraad, dus de levering kan binnen enkele werkdagen plaatsvinden!

Moränegrind toepassen

Moränegrind kan men toepassen als erfverharding, als dakgrind en als siergrind. Voor het bedekken van de oprit gebruike men bij voorkeur het formaat 8/16mm. Legt U het grind in splitplaten, dan kunt U ook het beste 8/16 toepassen. Voor toepassing als dakgrind (op platte daken) gebruikt men over het algemeen de maat 16/32. Voor siertoepassingen zijn beide maten geschikt. Denkt U dan aan het toepassen van anti-worteldoek om onkruid tegen te gaan.

« Naar ons gehele assortiment grind/split