Boerengrind

Boerengrind is een bonte grind afkomstig uit Zuid-Nederland. De boerengrind is de voordeligste grindsoort in ons assortiment! De boerengrind is dan ook uitstekend geschikt als betongrind om beton mee te maken, als bodembedekking, drainagegrind enzovoort. Maar natuurlijk kan de boerengrind ook zeer goed dienst doen als siergrind op de oprit etc. De naam boerengrind is namelijk afkomstig van de toepassing als grind op boerenerven! Houdt u niet zo van een bonte kleur, dan raden wij Witte grind aan, wit-grijs van kleur. Een andere mooie soort in dezelfde voordelige prijsklasse is Moräne grind, deze grind is zeer mooi rond en dus ook geschikt voor op daken etc.

Boerengrind bestellen

Boerengrind is direct en zeer voordelig te bestellen in de maten 4/16 en 16/32 in midibags / bigbags en losgestort vanaf 10ton.

Boerengrind toepassen

De bonte kleurenmix van Boerengrind bestaat uit geel, beige, bruin, wit en grijs. Vaak wordt boerengrind toegepast op boerenerven doordat deze voordelig is en hard genoeg om over te rijden. Gaat u de oprit zwaar belasten dan raden wij splitplaten aan voor extra stabilisatie. Boerengrind kunt u in verschillende formaten bij ons bestellen, in diverse hoeveelheden. Van 250KG bags tot losgestort voor de grote projecten. Ook als drainagegrind wordt boerengrind vaak gebruikt als oplossing van te natte opritten en tuinen. Boerengrind bestelt u snel en voordelig bij Zandbestellen.nl, binnen enkele dagen bij u thuis geleverd!