De levering van losgestorte materialen

Levering van losgestort zand of aarde is altijd snel mogelijk: vaak al de volgende werkdag. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.. U kunt ook een andere gewenste werkdag uitkiezen in het bestelmenu.

Zie voor alle informatie over de levering van losgestort ophoogzand onze animatievideo!De belangrijkste informatie samengevat:

  • Losgestort zand (vanaf 2m3) wordt met verschillende typen kiepwagens losgestort bij u afgeleverd. De lengte van deze wagens varieert.
  • Losgestort zand wordt achteruit de auto op uw oprit, parkeerplaats of straat gekiept. U kunt in overleg met de chauffeur een geschikte losplek bepalen. Aanwijzingen van de klant betreffende de losplek geschieden altijd op uw eigen risico.

Afwezig bij levering? Dit is in principe geen probleem. Zorg wel dat u zeker telefonisch bereikbaar bent op de dag van levering!

Transport losgestort grind & split

Losgestort grind of split (vanaf 8 ton) wordt geleverd met een kiptrailer of een kip-combinatie. Een kiptrailer heeft een lengte van 13-16m. Dit is een lange vrachtwagen, let U daarom op de bereikbaarheid (denk aan bochten, draaimogelijkheden etc.) bij het bestellen! Losgestort grind/split kan ook met een kipcombinatie worden geleverd (in bepaalde gevallen kunnen meerkosten van toepassing zijn). Dit is een vrachtwagen met een voor- en achterwagen, die afgekoppeld kan worden. Zeker bij lastig bereikbare locaties kan een kipcombinatie een oplossing zijn. Op aanvraag kunnen wij ook met andere typen wagens leveren. De precieze leverdag wordt in overleg met u bepaald. 

Belangrijk:

  • De vrachtwagens waarmee geleverd wordt kunnen niet onverhard rijden en lossen. Verder is het wel noodzakelijk dat u aanwezig bent bij levering, o.a. om te zorgen dat de levering op de juiste plek terecht komt.
  • Wanneer we bepaalde gegevens nodig hebben van u om de levering correct af te handelen, zal de levertijd in gaan op het moment dat u deze gegevens aan ons verstrekt
  • Wordt uw order in meerdere vrachten of delen geleverd, dan is het mogelijk dat wij eerst uw goedkeuring vragen bij de eerste deellevering, voordat wij de rest gaan uitleveren
Kiptrailer

Wij leveren losgestort zand, grind en split in heel Nederland, excl. de Waddeneilanden (hiervoor kunt u uw prijs opvragen).