Skip to Main Content »

Gratis levering losgestort
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorgkosten
Zand losgestort:
  • Gratis bezorging de volgende werkdag
   (voor 16u besteld)
Grind of Split losgestort:
  • Gratis bezorging binnen
   1-3 werkdagen
Bags (per bestelling):
 • Bestellingen t/m 900kg:
  Binnen 3 werkdagen €30,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf 1000kg:
  Binnen 3 werkdagen €40,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf €1250: Binnen 3 werkdagen Gratis!

10% korting package deal

Service

Wij zijn u graag van dienst!  

0416 283011 info@zandbestellen.nl 

maandag t/m donderdag
08:00-18:00
vrijdag
08:00-17:00

Klantenservice
Contact formulier
Veelgestelde vragen

Gratis grind check

 

Transport losgestort zand of teelaarde

Levering van losgestort zand of aarde is altijd snel mogelijk: al de volgende werkdag, mits voor 16u besteld. U kunt ook een andere gewenste werkdag uitkiezen in het bestelmenu.

Zie voor alle informatie over de levering van losgestort ophoogzand onze animatievideo! De belangrijkste informatie samengevat:

 • • Losgestort zand (vanaf 2m3) wordt met verschillende typen kiepwagens losgestort bij u afgeleverd. De lengte van deze wagens varieert.
 • • Losgestort zand wordt achteruit de auto op uw oprit, parkeerplaats of straat gekiept. U kunt in overleg met de chauffeur een geschikte losplek bepalen. Aanwijzingen van de klant betreffende de losplek geschieden altijd op uw eigen risico.

Afwezig bij levering? Dit is in principe geen probleem. Zorg wel dat u zeker telefonisch bereikbaar bent op de dag van levering!

Transport losgestort grind & split

Losgestort grind of split (vanaf ±10 ton) wordt geleverd met een kiptrailer of een kip-combinatie. Een kiptrailer heeft een lengte van 13-16m. Dit is een lange vrachtwagen, let U daarom op de bereikbaarheid (denk aan bochten, draaimogelijkheden etc.) bij het bestellen! Losgestort grind/split kan ook met een kipcombinatie worden geleverd (in bepaalde gevallen kunnen meerkosten van toepassing zijn). Dit is een vrachtwagen met een voor- en achterwagen, die afgekoppeld kan worden. Zeker bij lastig bereikbare locaties kan een kipcombinatie een oplossing zijn. Op aanvraag kunnen wij ook met andere typen wagens leveren. De precieze leverdag wordt in overleg met u bepaald. 
Belangrijk: De vrachtwagens waarmee geleverd wordt kunnen niet onverhard rijden en lossen. Verder is het wel noodzakelijk dat u aanwezig bent bij levering, o.a. om te zorgen dat de levering op de juiste plek terecht komt.

Kiptrailer

Wij leveren losgestort zand, grind en split in heel Nederland, excl. de Waddeneilanden (hiervoor kunt u uw prijs opvragen).

Amagard.com Amagard.com

© 2007-2020 Amagard.com (Kranendonk B.V.) Geen van de teksten of foto's op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kranendonk B.V. worden gebruikt