Castle grind

Castle grind

Castle grind is een prachtige soort siergrind met een natuurlijk gevormde zeer ronde vorm. Castle grind wordt in Nederland en België de laatste tijd steeds populairder! Dit komt door de zachte kleur en de ronde vorm, waardoor uw oprit of tuinpad comfortabel loopt (ook blootsvoets). Castle grind wordt ook wel kasteelgrind genoemd en wordt onder andere in Groot-Brittanië gewonnen. De kleur is beige / champagne. Zoekt u een soort grind met bontere kleuren, kijkt u eens bij Moräne grind

Castle grind bestellen

Castlegrind is verkrijgbaar in diverse hoeveelheden, zoals: een bigbag Castle grind van 1m3 (gewicht ± 1500KG), een midibag Castle grind van 0,7m3 (gewicht ± 1000KG) en verschillende minibags. Er zijn twee formaten leverbaar: 5/8mm en 8/16mm. Voor grotere hoeveelheden vanaf 10 ton (= ± 6,5 m3) kunnen wij Castle grind losgestort leveren.  

Castle grind toepassen

Castle grind leent zich uitstekend voor toepassingen als siergrind en voor gebruik op een tuinpad of oprit. De aanleg van grind is zeer eenvoudig en zelf te doen. U kunt zelf, indien gewenst met behulp van Easygravel® splitplaten, een prachtige halfverharding creëren die zeer sierlijk oogt. Bij oppervlakken die zwaarder belast worden raden wij aan een fundering toe te passen van bijvoorbeeld menggranulaat. Daarnaast raden wij aan anti-worteldoek onder het grind te leggen om onkruidgroei tegen te gaan. 

« Naar ons gehele assortiment grind/split