Skip to Main Content »

Gratis levering losgestort
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorgkosten
Zand losgestort:
  • Gratis bezorging de volgende werkdag
   (voor 16u besteld)
Grind of Split losgestort:
  • Gratis bezorging binnen
   1-3 werkdagen
Bags (per bestelling):
 • Bestellingen t/m 900kg:
  Binnen 3 werkdagen €30,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf 1000kg:
  Binnen 3 werkdagen €40,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf €1250: Binnen 3 werkdagen Gratis!

10% korting package deal

Service

Wij zijn u graag van dienst!  

0416 283011 info@zandbestellen.nl 

maandag t/m donderdag
08:00-18:00
vrijdag
08:00-17:00

Klantenservice
Contact formulier
Veelgestelde vragen

Gratis grind check

 

Ophoogzand

Ophoogzand is zand voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en andere oppervlakken. Aan de korrelgrootte en vorm worden vrijwel geen eisen gesteld (behalve dat het niet vervuild mag zijn) en het wordt dan ook niet gezeefd. Ophoogzand (of vulzand) is niet geschikt voor andere toepassingen dan ophoging/aanvulling. Ophoogzand is de meest voordelige zandsoort! Dit komt doordat deze volgens het bouwstoffenbesluit meestal alleen geschikt is voor het ophogen of aanvullen. Straatzand is zand met een betere waterdoorlatendheid en minder schelpjes (beter af te rijen).

Ophoogzand kopen

Zandbestellen.nl levert uiteraard een bigbag ophoogzand en al vanaf 2m3 kunt u losgestort ophoogzand bestellen. Liever het zand in kleine 20kg zakken? Ook dat is mogelijk, al vanaf 10 stuks te  bestellen. Levering is mogelijk door heel Nederland binnen 2 werkdagen! Het storten van los ophoogzand en het leveren van bags doen wij altijd in overleg. Vragen of een prijsaanvraag? Bel of mail ons gerust.

 1. Ophoogzand

  Ophoogzand 20kg bag

 2. ophoogzand

  Ophoogzand 1500KG Bigbag 1m3

 3. ophoogzand losgestort

  Ophoogzand losgestort

  Vanaf: € 142,00


Ophoogzand toepassen

Ophoogzand is geschikt voor vele toepassingen, eigenlijk voor alles waarbij weinig eisen aan het zand gesteld worden. Denk aan opvullen van een te laag oppervlak in de tuin, ondergrond voor tuinhuisjes, dichten van vijvers, etc. Toch niet zeker welk zand u moet hebben? Lees op onze informatiepagina welke zandsoort u nodig heeft voor uw werk. Wanneer u weet welke soort zand u nodig heeft (en welke hoeveelheid), kunt u uw bestelling plaatsen. Voor de meeste soorten zand kunt u kiezen tussen losgestort zand of een bigbag zand.

Verwerking: Ophoogzand wordt na het storten/leveren doorgaans verdicht met een trilplaat. Hierdoor zakt het geheel wat in. U heeft dus in praktijk 10% meer nodig dan theoretisch berekend vanwege de inklinking. U kunt hierover meer lezen op onze informatiepagina de benodigde hoeveelheid zand berekenen.

Amagard.com Amagard.com

© 2007-2020 Amagard.com (Kranendonk B.V.) Geen van de teksten of foto's op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kranendonk B.V. worden gebruikt