Rouge Belge split

Rouge Belge split, de naam zegt het al: een prachtige soort rode split uit België. Vandaar dat het ook wel bekend staat als Belgisch rood split. Een exclusief product door zijn bijzondere kleur en steensoort. Rouge Belge is een marmer soort en is een mengeling van zachte roze-rode tinten. Rouge Belge split wordt gewonnen in België, daarna gebroken in de breker tot een aantal zeefmaten. Zoekt u helderder en egaler rood, kijk dan eens bij Baskisch rood split.

Rouge Belge split bestellen

Rouge Belge split is leverbaar in verschillende verpakkingen. Voor kleine hoeveelheden is een minibag, midibag of bigbag het handigst, vanaf 10ton is losgestort voordeliger. Levering kan al binnen enkele werkdagen geschieden! Vragen of een prijsaanvraag? Bel of mail ons gerust.

Rouge Belge split toepassen

Rouge Belge split staat prachtig in zowel een moderne als autenthieke tuin. Het laat zich ook mooi combineren met natuurstenen tegels. Kortom, er is eigenlijk geen stijl tuin waar Rouge Belge niet in past. Let u wel op dat Rouge Belge marmer is en dus het beste in een zonrijke en niet te vochtige omgeving toegepast kan worden, om het product mooi te houden. Vragen over dit product of een prijsaanvraag? Neem contact op.

« Naar ons gehele assortiment grind/split