Betaalwijzen

U kunt bij Zandbestellen uw bestelling op diverse wijzen betalen: 


1. iDEAL

2. Vooruit betalen

3. Creditcard

4. Paypal

5. Achteraf betalen met Klarna Pay Later
6. Apple Pay


1. iDEAL:

idealU rekent direct af in uw vertrouwde en beveiligde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Kies in het bestelmenu iDEAL als betaalmethode, kies uw bank en plaats daarna de bestelling. U wordt daarna doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van uw eigen bank.

» Wist u dat u met iDEAL in veel gevallen ook zonder e.dentifier / scanner / digipas kunt betalen? U kunt, zeker mobiel, vaak betalen via de app van uw bank (met behulp van uw pincode), dus ideaal als u onderweg bent of geen computer bij de hand hebt!

 

overschrijving2. Vooruit betalen

U betaalt het verschuldigde bedrag van te voren per bank. Onze rekeninggegevens: IBAN NL59RABO0115001611 t.n.v. Kranendonk B.V. Vermeld altijd Uw bestelnummer voor een correcte en snelle verwerking van Uw betaling! Bij Nederlandse banken gebeurt de overschrijving direct, bij buitenlandse rekeningen kan het 1-2 werkdagen duren voordat de betaling op onze Rabobank-rekening is bijgeschreven, voor een snellere verwerking kunt u ons in dat geval een betaalbewijs toesturen.Dit dient wel een printscreen of kopie te zijn van de uitvoering van de betaling, dus niet enkel de opdracht daartoe. We behouden ons het recht voor een betaalbewijs af te keuren.

 

3. Creditcard

U kunt ook eenvoudig, maar zeer veilig betalen met uw creditcard. U kiest dan in het bestelmenu uw kaartmaatschappij, VISA, Mastercard of Maestro, en vervolgens drukt u op "Uw bestelling plaatsen" (nadat u alles compleet heeft ingevuld). U wordt dan doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van uw kaartmaatschappij, dit loopt via onze betaalprovider Mollie. U vult uw creditcardgegevens in en bevestigt de betaling. Doorgaans volgt er dan nog een tweede stap waarbij u zichzelf moet identificeren, dit is afhankelijk van uw kaartmaatschappij en uw bank hoe dit vormgegeven wordt. Dit kan een persoonlijke code zijn (deze heeft u normaliter reeds in bezit) of identificatie met PIN-code. Dit is ter preventie van fraude en voorkomt misbruik van uw kaartgegevens als klant. U kunt hierover altijd met uw bank contact opnemen, zij kunnen u hier altijd verder mee helpen. Heeft u andere vragen over of komt u er niet uit online bel of mail ons gerust! 

4. Paypal

paypal

Met Paypal kunt u in slechts enkele klikken een betaling voldoen. U wordt na plaatsen van de bestelling doorverwezen naar de beveiligde betaalomgeving van Paypal, alwaar u inlogt op uw Paypal-account. U kunt dan betalen vanaf uw Paypalrekening, maar ook zonder Paypalrekening kunt u gebruik maken van Paypal. U kunt namelijk bijv. uw creditcardgegevens in uw Paypalaccount invoeren en hiermee direct betalen. U hoeft dan enkel de (in Paypal opgeslagen) creditcardgegevens aan te klikken, waarna de betaling voldaan is! Handig is ook dat de betaling direct verwerkt wordt, zodat de levering direct ingepland kan worden. Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan betaling met Paypal (ook het gebruik van Paypal zelf is voor u als klant kosteloos). Normaliter is de betaling direct bij ons ontvangen.

 

3d secure

5. Achteraf betalen met Klarna Pay Later

Wij bieden achteraf betalen aan via Klarna. Klarna is al 17 jaar een betrouwbare partner in heel Europa voor het afhandelen van betalingen op rekening. Koop vandaag, en geniet direct na bezorging alvast met volle teugen van uw aankoop.
Kies hiervoor in het bestelmenu de betaalmethode "Klarna Pay Later". Nadat u op Bestelling Plaatsen heeft geklikt, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van Klarna. Dit loopt via onze betaalprovider Mollie.
Na bestelling ontvangt u per e-mail een digitale factuur van Klarna. U heeft vervolgens 30 dagen de tijd om te betalen. U betaalt dan aan Klarna en niet aan ons. U ontvangt van ons wel een factuur van uw aankoop in uw e-mail, deze is zodoende enkel voor uw eigen administratie. Betalen kan via de factuur van Klarna, via MyKlarna online (hiervoor is enkel het e-mailadres van de bestelling nodig) of via de handige Klarna app. Met één klik, online – alles kan! Heeft u vragen over de betaling, bijvoorbeeld waarom uw betaling niet wordt goedgekeurd door Klarna? Neem dan contact op met Klarna via https://www.klarna.com/nl/klantenservice. Apple 6. Pay

Bij ons kunt u als Apple-gebruiker ook gebruik maken van Apple Pay. Hiermee kunt u snel, veilig en eenvoudig betalen. Kies hiervoor in het bestelmenu de betaalmethode Apple Pay. Deze wordt alleen getoond als u vanaf een Apple device gaat betalen. Hierna kunt u de betaling voltooien met de voor u bekende Touch ID of Face ID.

6. Apple Pay

Bij ons kunt u als Apple-gebruiker ook gebruik maken van Apple Pay. Hiermee kunt u snel, veilig en eenvoudig betalen. Kies hiervoor in het bestelmenu de betaalmethode Apple Pay. Deze wordt alleen getoond als u vanaf een Apple device gaat betalen. Hierna kunt u de betaling voltooien met de voor u bekende Touch ID of Face ID.