Crystal White split

Crystal White split, ook bekend als Extra White split, is een prachtig witte split van marmer met kristallen erin, waarmee u echt een stijlvol geheel creëert in de tuin of het nu gaat om een tuinpad of de oprit. Bijkomend voordeel is dat de Crystal White split, afkomstig uit Zuid-Europa relatief zeer voordelig is in vergelijking met Carrara split, ook wit marmer split en minder snel groen wordt! Voor de afgeronde variant, ga naar Crystal White grind. Let op: leg altijd anti-worteldoek onder Crystal White split.

Crystal White split bestellen

Crystal White split is zeer scherp geprijsd bij Zandbestellen.nl en leverbaar in minibags, bigbags en uiteraard losgestort. Er zijn verschillende formaten leverbaar, alles uit voorraad. Voor speciale prijsaanvragen, neem gerust contact op!

Crystal White toepassen

Crystal White kan eigenlijk voor vele doeleinden toegepast worden. Als siersplit op loop- of fietspad, en in principe ook op de oprit of parking, aangezien de Crystal White split zeer prettige formaten heeft. Maar ook is het een mooie aanvulling naast (natuursteen o.a.) tegels! Vergeet u hierbij geen anti-worteldoek te leggen en indien gewenst Splitplaten (zeker aan te raden bij gebruik op de oprit).