Inveegzand zwart

Geef onkruid tussen de bestrating geen kans met goed inveegzand, ook wel voegzand genoemd. Met inveegzand voorkomt u onkruidgroei tussen de voegen van uw bestrating en het zorgt ook voor een nette, verzorgde uitstraling! Inveegzand zwart is ideaal voor donkere / zwarte sierbestrating (tegels, getrommeld etc.), of juist om een contrast te creëren met lichte tegels of bestratingen! Ons inveegzand zwart is fijn van formaat, daarmee geschikt voor smalle voegen! Voor inveegzand met neutrale zandkleur, zie ons gewone inveegzand.

Tip: Door de mooie zwarte kleur en fijne korrel wordt dit inveegzand ook regelmatig gebruikt als Beachzand / Strandzand voor het creëren van decoratieve stranden / strandtuinen, op beurzen etc. 

Inveegzand (zwart) / Voegzand bestellen

Om de benodigde hoeveelheid zo precies mogelijk te kunnen afpassen leveren wij inveegzand zwart / voegzand in zakken van 20kg. De hoeveelheid inveegzand / voegzand is afhankelijk van steendikte en -lengte en de voegenbreedte, vraag dit zodoende bij uw bestratingsleverancier na. Tip: vul om de zoveel tijd de toplaag van de voegen bij, om de voegen goed gevuld te houden.