Porfier groen

Porfier is de naam voor een hard gesteente afkomstig uit België, Duitsland en enkele andere Europese landen. Porfier is een stollingsgesteente en dit gesteente is zeer hard en slijtvast. Zodoende is Porfier eigenlijk geschikt voor vrijwel alle toepassingen! U kunt denken aan de oprit, parkeerplaats, het erf etc. Door de hardheid van Porfier kan het grote belasting aan zonder te vergruizen of breken. Om de oprit te stabiliseren en vrij van sporen te maken, kunt U splitplaten leggen. Zoekt U meer antraciet grijze split, kijkt U dan eens bij Basalt split, welke ook zeer hard is.

Porfier bestellen

Zandbestellen.nl levert Porfier in de kleur groen. Deze soort Porfier heeft, zoals de naam al aangeeft, een groenige kleur met grijze tinten. Porfier is leverbaar in hoeveelheden vanaf 10 ton, losgestort. Losgestort Porfier kan binnen enkele werkdagen door heel Nederland geleverd worden!

Porfier groen toepassen

Porfier kan zoals gezegd eigenlijk overal voor gebruikt worden door de goede eigenschappen als de hoge hardheid, drukvastheid en slijtvastheid. Daardoor wordt Porfier al jaren veel gebruikt als spoorwegballast en als steenslag in beton. Maar ook in de tuin staat Porfier groen/grijs prachtig als siersplit op het tuinpad of het erf. Vragen of een prijsaanvraag? Bel of mail ons.

« Naar ons gehele assortiment grind/split