Skip to Main Content »

Gratis levering losgestort
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorgkosten
Zand losgestort:
  • Gratis bezorging de volgende werkdag
   (voor 16u besteld)
Grind of Split losgestort:
  • Gratis bezorging binnen
   1-3 werkdagen
Bags (per bestelling):
 • Bestellingen t/m 900kg:
  Binnen 3 werkdagen €30,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf 1000kg:
  Binnen 3 werkdagen €40,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf €1250: Binnen 3 werkdagen Gratis!

15% korting package deal

Service

Wij zijn u graag van dienst!  

0416 283011 info@zandbestellen.nl 

maandag t/m donderdag
08:00-18:00
vrijdag
08:00-17:00

Klantenservice
Contact formulier
Veelgestelde vragen

Gratis grind check

 

Zandblog

Een nieuwe tuin of oprit aanleggen? Huur dan eenvoudig een Amagard RentalBox met tuinmaterieel. Geen gesjouw, de RentalBox wordt bij u thuisbezorgd en weer opgehaald!

Amagard RentalBox

Heeft u een mooie tuin aangelegd met grind of split? Dan wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. We vertellen u graag hoe u grind en split onderhoud en schoonmaakt.Grind schoonmaken

Wateroverlast in de tuin? Dat lost u eenvoudig op met een grindkoffer of grindstrook, het water kan door het grind makkelijk weglopen. Hoe u zo'n grindkoffer zelf aanlegt leest u hier!

transport grind

Welke reis legt grind of siersplit eigenlijk af van steengroeve tot uw tuin? Onze collega Jochen van de transportafdeling legt het u uit in deze leuke videoblog! 

zand voor het aanleggen van een nieuwbouwtuinEen nieuwbouw tuin aanleggen, waar moet u beginnen en waar moet u op letten? In deze blog geven wij uitleg over de aanleg en handige tips voor het aanleggen van uw nieuwbouwtuin. Hoe u begint aan dit grote project leest u hier.

bouwvak

De bouwvakperiode staat weer voor de deur. Voor onze open deur dan, want Zandbestellen.nl blijft gewoon open en leveringen kunnen vrijwel altijd doorgaan zoals altijd!

20kg bags vanaf 2 stuks te bestellen20KG zakken grind en split kunt u nu (net als de zakjes 25 kilo grind bij de bouwmarkt) ook vanaf 10 stuks bestellen. Kleine hoeveelheden grind en split in bags zijn bij zandbestellen.nl voordelig en eenvoudig online te bestellen in verschillende kleuren en formaten.

tuintrends 2017Tuinbranche Nederland komt ook dit jaar weer met leuke tips en trends voor onze tuin. Zo staan voor 2017 de thema’s; genieten, puur, comfort en watermanagement centraal. Wat dit voor de trendtuinen van 2017 betekenen lichten we kort toe en geven hierbij tips en advies over grind en splitsoorten.

Wij wensen iedereen een mooi en schitterend 2017 met veel tuinplezier. Zandbestellen.nl wenst u een schitterend nieuwjaar Ook dit jaar staan wij weer klaar om u te voorzien vaneen persoonlijk advies, handige tips, leuke blogs en natuurlijk de de mooiste grind en splitsoorten. Om het jaar goed te beginnen introduceert zandbestellen.nl twee nieuwe producten, namelijk Beach Pebbles zwart en Baltic blend grind! Naast onze nieuwe producten gaan we dit jaar ook van start met nieuwe verpakkingen van 250 en 500kilo!

 

Drainage met grind in uw tuin is in Nederland een handige hulp als het gaat om regenwater. Regenwater, daarvan krijgen we elk jaar drainage toepassinggenoeg van op ons dak en niet iedere tuin kan daarmee overweg. Om onszelf natte voeten te besparen is de aanleg van drainage met grind een uitstekende oplossing.

Artikelen 1 tot 10 van 35 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Amagard.com Amagard.com

© 2007-2020 Amagard.com (Kranendonk B.V.) Geen van de teksten of foto's op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kranendonk B.V. worden gebruikt