Alpengrind

Alpengrind (ook bekend onder de naam Baltic grey grind) is een sierlijke ronde siergrind, afkomstig uit het Alpengebied zoals de naam al aangeeft. De grind is op natuurlijke wijze gerond en gewonnen en de kleur is dan ook gemengd. Bijzonder aan de Alpengrind is echter dat het grind niet hardbont is, maar allemaal zachte tinten bevat. De voornaamste kleuren in de grind zijn grijs, beige en creme. Bovendien heeft Alpengrind een uitzonderlijk ronde korrel! Dit maakt Alpengrind of Baltic grey grind niet alleen zeer geschikt als siergrind (bijv. om op te lopen, terras etc.), maar ook als dakgrind. En natuurlijk is de ronde korrel sierlijk om te zien. Kortom: een aanrader!

Zoekt u een grind met bontere kleuren, kijkt u dan bij Moraine grind. WIlt u liever een hoekige korrel, maar wel met (zacht)bonte kleuren, dan raden wij Japanse split aan.

Alpengrind bestellen

Alpengrind is direct te bestellen bij ons in verschillende verpakkingen (bags) of losgestort vanaf 10ton, met als standaardformaat 8/16mm. Dit is een ideaal beloopbaar én berijdbaar formaat, mocht u het op de oprit of parkeerplaats willen gebruiken (wat prima mogelijk is gezien de hardheid).