Betonzand / vloerenzand

Betonzand is een grove zandsoort geschikt voor het bereiden van betonmortel. Betonzand wordt meestal in de maat 0/4 verkocht en gewonnen. Dit is de meeste handige maat voor de toepassingen die betonzand kent. Dit wordt in combinatie met een toeslagstof (betongrind o.i.d.) en cement bereid. Betonzand is een zand wat met behulp van een zandclasseerinstallatie op de juiste fractie uitgezeefd wordt zodat het geschikt is voor de toepassing. Ook wordt betonzand vaak gebruik voor het leggen van industrieplaten (o.a. 2m1 x 2m1). Ook voor het maken van een afwerkvloer gebruikt u vloerenzand in de maat 0/4, alleen dan zonder toevoeging van grind.

Betonzand 0/4mm bestellen

Betonzand en andere industriezanden zoals metselzand kan Zandbestellen.nl zeer voordelig in alle hoeveelheden leveren. Tot 3m3 leveren wij voordelig bigbags Betonzand, daarboven kunt u Betonzand losgestort bestellen. Betonzand is altijd op voorraad en kan altijd binnen 2 werkdagen geleverd worden!

Betonzand voor een groter project nodig?

U kunt altijd een vrijblijvende prijsaanvraag bij ons indienen, per telefoon of email. Denk hierbij aan grotere hoeveelheden, een project, een bepaalde jaarafname of gewoon voor Uw vraag.