Taunus Kwarts

Taunus kwarts (of quarts) is een prachtige mengeling van zachte kleuren als geel, oranje en wit en daarmee een zeer decoratieve grind die kleur geeft aan uw tuin! Taunus kwarts is een mineraal dat gewonnen wordt in het Taunusgebergte in Duitsland. De hardheid van Taunus kwarts is vrij hoog, wat het een ideaal grind maakt voor veel uiteenlopende toepassingen. 

Taunus Kwarts bestellen

Zandbestellen.nl levert standaard een diverse formaten bags van de Taunus Kwarts, maar uiteraard is ook losgestort Taunus Kwarts leverbaar (vanaf 10ton). Andere vragen of een prijsaanvraag? Bel of mail ons gerust.

Taunus Kwarts toepassingen

Taunus kwarts is een steensoort met veel voordelen. Naast de prachtige kleur is het een vrij kleurvast en slijtvast gesteente. Dus ook na langere tijd ziet de kwarts er nog goed uit, wat het zeer geschikt maakt als decoratie in de tuin, op tuinpaadjes etc. Het is ook zeer hard en zodoende ook goed toe te passen is op zwaar belaste terreinen als de oprit en parkeerplaats. Door zowel hoekige als ronde vormen rolt het niet te veel en toch is het niet te scherp.

« Naar ons gehele assortiment grind/split