Bezorgkosten

Losgestorte producten: Gratis bezorging!

Alle prijzen voor losgestorte producten zijn INCLUSIEF bezorging! U kunt in het bestelmenu aangeven wanneer u het product wenst te ontvangen. U krijgt na uw bestelling per email een bevestiging van de gevraagde leverdag. Bij grind of split kan uw bestelling de gehele geplande dag afgeleverd worden. Wilt u levering op een specifiek dagdeel o.i.d., neem contact op. Bij losgestort straatzand en ophoogzand kunt u een gewenst dagdeel van levering opgeven! Let op, dit kunnen wij niet garanderen. Wij kunnen losgestorte producten binnen 1-2 werkdagen na besteldatum leveren (mits betaald) of op een andere door u gewenste werkdag. 
Let op: uw bestelling wordt verwerkt en ingepland vanaf het moment dat de betaling is ontvangen. Met de meeste methoden is dit direct. Losgestort grind/split is leverbaar vanaf 8 ton, losgestort zand ook voor kleinere hoeveelheden, voor de meeste producten al vanaf 2m3.

Bestellingen t/m 999kg (totaalgewicht)

Voor bestellingen t/m 999kg worden €50 bezorgkosten per bestelling gerekend. Deze worden bij u thuisbezorgd binnen 3 werkdagen (voor 17.00 besteld, excl. Waddeneilanden). Wilt u graag bezorging binnen 2 werkdagen of op een specifieke werkdag? Hiervoor zijn de bezorgkosten €80. Heeft u hierbij specifiek de vraag voor bezorging de volgende werkdag, neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden! 

Bestellingen vanaf 1000kg & splitplaten

Midibags vanaf 1000kg, bigbags, hele pallets 20kg bags (60 stuks of meer) & splitplaten krijgt u voordelig thuis afgeleverd, door geheel Nederland (excl. Waddeneilanden) tegen een standaard bezorgtarief, ongeacht het aantal bags:

1. Levering binnen 3 werkdagen op route transporteur: €60 --> De transporteur bepaalt wanneer uw order geleverd wordt. Zodra de order is ingepland voor levering ontvangt u, ’s avonds tussen 18.00 - 21.00 uur, een update per email met hierin de leverdag en het dagdeel.

2. Levering binnen 2 werkdagen of op een specifieke datum: €80. U kunt zelf een datum (werkdag) bepalen waarop u de bigbag(s) bezorgd wilt hebben. Dit kan binnen 2 werkdagen na de besteldatum (mits betaald) of op een andere door u gewenste werkdag. Heeft u hierbij specifiek de vraag voor bezorging de volgende werkdag, neem dan eerst contact op voor de mogelijkheden! 
Let op: U kunt de levering niet op een specifiek dagDEEL bestellen. De bestelling kan dus de gehele dag komen. Wij adviseren dan ook om uw werkzaamheden pas na de dag van levering te plannen en niet op de dag zelf.

Bij een orderbedrag boven de €1250,-: GRATIS levering binnen 3 werkdagen!

Pakketten (dozen afboording, worteldoek, etc.)

Onderhouds- en reinigingsproducten, zakjes worteldoek en losse dozen afboording worden per pakketdienst bij u thuisbezorgd voor € 14,95. De levering is dan binnen 2 werkdagen, mits voor 17.00 besteld. U ontvangt na bestelling een trackingnummer om de bestelling te kunnen volgen. In de meeste gevallen wordt de bestelling al de volgende dag bij u bezorgd! 

» Rollen anti-worteldoek worden vanaf 105m2 gratis geleverd!

» Pakketten Grindplaten Easygravel® (1,87m2 of 3,74m2 per pakket) worden gratis geleverd!

De bezorgkosten in een handig overzicht:

Bezorgopties

  Levering binnen
3 werkdagen (voor 17u besteld)
Levering binnen
2 werkdagen (voor 17u besteld)
Levering op werkdag
naar keuze (voor 17u besteld)

t/m 999KG (totaalgewicht)

€ 50,- € 80,- € 80,-

vanaf 1000KG / grindplaten

 € 60,-  € 80,-  € 80,-

Losgestort vanaf 8 a 10 ton

 Gratis  Gratis  Gratis
Bij een orderbedrag boven de €1250,- is uw levering altijd gratis De bezorgtarieven zijn eenmalig per bestelling, ongeacht het aantal bags. U kunt de gewenste bezorgoptie selecteren nadat u het product in de winkelwagen heeft geplaatst.
Wij leveren in heel Nederland, excl. Waddeneilanden. Vraag hiervoor het bezorgtarief op.

Voor alle bestellingen geldt:

- Wij leveren niet op zaterdagen

- Bestellingen na 17.00 geplaatst worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. De eerstvolgende werkdag telt in dat geval dus nog niet als eerst mogelijke leverdag van de drie werkdagen. Heeft u de bestelling dus snel nodig, dan kunt u het beste de bezorgoptie kiezen voor levering binnen 2 werkdagen.