Nero Ebano grind

Nero Ebano grind is een luxe siergrind van de steensoort marmer. Nero Ebano grind is antraciet van kleur, dus niet gitzwart zoals de naam doet vermoeden. De afkomst van Nero Ebano is Italië, hier wordt dit donkere marmer gewonnen. Nero Ebano grind heeft een ronde vorm, dit siergrind wordt kunstmatig gerond. In de combinatie van de antraciete kleur en ronde vorm is Nero Ebano grind vrijwel uniek! Nero Ebano grind wordt ook gebruikt in verschillende mixsoorten zoals; in Panda grind en Zebra grind. Als lichter gekleurd alternatief hebben wij ook Nordic grey grind, ook zeer rond van vorm! Voor een donkergrijze, hoekige steen, kijkt u eens bij Basalt split

Nero Ebano grind bestellen

Zandbestellen.nl bezorgt Nero Ebano grind al vanaf 0,18m3 (250kg)! U kunt hieronder zelf de verpakking kiezen voor de hoeveelheid die u nodig heeft! Vanaf 8 ton is de Nero Ebano grind in diverse formaten tevens losgestort te leveren. Vragen of prijsaanvraag? Bel of mail ons gerust.

Nero Ebano toepassen

Nero Ebano grind is prachtig als siergrind voor uw tuin: tuinpaden, wandelpaden en opritten kunt u ermee bedekken. Hieronder kunt u nog Splitplaten gebruiken voor extra stabiliteit en ter preventie van sporen. Nero Ebano grind wordt ook wel toegepast op daken en dakterrassen, vanwege de ronde vorm van de korrel. Kortom, Nero Ebano is geschikt voor vele doeleinden.

« Naar ons gehele assortiment grind/split