Skip to Main Content »

Gratis levering losgestort
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorgkosten
Zand losgestort:
  • Gratis bezorging de volgende werkdag
   (voor 16u besteld)
Grind of Split losgestort:
  • Gratis bezorging binnen
   1-3 werkdagen
Bags (per bestelling):
 • Bestellingen t/m 900kg:
  Binnen 3 werkdagen €30,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf 1000kg:
  Binnen 3 werkdagen €40,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf €1250: Binnen 3 werkdagen Gratis!

15% korting package deal

Service

Wij zijn u graag van dienst!  

0416 283011 info@zandbestellen.nl 

maandag t/m donderdag
08:00-18:00
vrijdag
08:00-17:00

Klantenservice
Contact formulier
Veelgestelde vragen

Gratis grind check

 

Speelzand

Het speelzand wat Zandbestellen.nl levert is geschikt voor in de zandbak, vandaar dat dit zand ook bekend staat als zandbakzand. Zand wat geschikt is om in te spelen moet aan een aantal eisen voldoen. Zo moet het zeer schoon zijn, het mag geen leem bevatten zodat de spelende kinderen geen vieze knieën krijgen. Speelzand mag ook niet grof zijn omdat armen en knieën anders opengehaald worden.

Speelzand bestellen

Wanneer u gewassen fijn speelzand bestelt moet u in de gaten houden dat dit niet onder speeltoestellen toegepast kan worden, hiervoor gebruikt u valdempzand. Vanaf 3 kubieke meter (m3) kunt u speelzand losgestorbestellen, daaronder levert Zandbestellen voordelig een bigbag speelzand. U kunt uiteraard ook bij ons een prijs aanvragen voor grotere hoeveelheden. Heeft u minder dan 1m3 nodig, heeft u weinig plek of wilt u wat bewaren om de zandbak later bij te vullen: bestel dan het speelzand in handige 20kg zakken! Wij leveren deze net zo makkelijk bij u thuis, zonder gesleep.

 1. speelzand

  Speelzand 20kg bag

 2. speelzand

  Speelzand 1500KG Bigbag 1m3

 3. speelzand losgestort

  Speelzand losgestort

  Vanaf: € 254,00


Speelzand toepassen in de zandbak

Speelzand wat in de zandbak wordt toegepast moet uiteraard goed "plakken". Bij Zandbestellen.nl bent u voor speelzand aan het goede adres: we hebben al aan vele scholen, campings en andere instellingen speelzand geleverd in de loop der jaren. Onder het speelzand wordt ook wel anti-worteldoek gelegd om de laag speelzand te scheiden van de ondergrond en onkruid te voorkomen. Er is geen standaarddikte voor de laag speelzand, dit is afhankelijk van de afmetingen van uw zandbak. Voor zandbakken op scholen etc. wordt normaliter minimaal 30cm aangehouden. Voor meer informatie, lees ons blog over zand voor in de zandbak.

Heeft u een kleine zandbak of schelp, dan kunt u deze handig vullen met 10 a 15 zakken speelzand van 20kg per stuk! Heeft u iets teveel? Houd dan wat achter voor navullen op een later moment.

Amagard.com Amagard.com

© 2007-2020 Amagard.com (Kranendonk B.V.) Geen van de teksten of foto's op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kranendonk B.V. worden gebruikt