Rosso Verona split

Rosso Verona split is een luxe siersplit met een absoluut unieke kleur, namelijk diep oranje-roodroze. De naam verraadt de afkomst al: de split komt uit Italië uit de regio rondom Verona. Net als vele andere splitten is de Rosso Verona split een marmer split. De Rosso Verona split geeft een warme en mediterrane sfeer aan de tuin of oprit! Bovendien is Rosso Verona split goed kleurvast, de kleur blijft jarenlang mooi (uiteraard wel mits goed aangelegd en met enige zon)! Wilt u een iets zachtere tint in deze kleur, kijk dan eens bij Mediterranea split, deze split heeft wat meer zachtgele met oranje kleurtjes.

Rosso Verona split bestellen

In diverse verpakkingen leveren wij Rosso Verona split snel bij u thuis af, zodat u niet hoeft te sjouwen en snel aan de slag kunt met uw droomtuin!

Rosso Verona split toepassen

Rosso Verona split wordt vaak gezien in de siertuin als siersplit, op looppaden, maar ook op de oprit en parking. Wordt het oppervlak zwaar belast, dan adviseren wij wel Splitplaten te gebruiken. Zo niet, dan volstaat anti-worteldoek onder het split en creëert u zeer snel een onderhoudsarme siertuin!