Japanse split

Japanse split: U zult verwachten dat dit split uit Japan komt. Niets is echter minder waar, Japanse split is gebroken Maasgrind en komt dus 'gewoon' uit Nederland en België. Deze splitsoort is dan ook prachtig bont van kleur met beige, gelige, bruine en witte stenen.

Japanse split bestellen

Zandbestellen.nl levert Japanse split in de maten 5/8mm en 8/16mm, in hoeveelheden vanaf 10 ton (±6,5m3), losgestort. In midibag en bigbag is Japanse split uiteraard ook leverbaar, direct vanuit voorraad in het formaat 8/16. Nog vragen of een speciale prijsaanvraag? Mailen of bellen kan altijd, wij helpen U graag verder. 

Japanse split toepassen

De split staat mooi op ouderwetse erven, maar kan ook goed met vele soorten bestrating (bijv, waaltjes) gecombineerd worden door de aardse kleuren. Echter, door de hardheid van de steensoorten die het bevat (o.a. kwarts) kunt U Japanse split op eindeloos vele wijzen toepassen. Beide formaten zijn ook in Splitplaten toepasbaar! Vergeet onder het split geen anti-worteldoek te leggen tegen onkruidgroei. Zoekt U split met een vergelijkbare kleur, kijkt U dan eens bij Grauwacke split, deze bevat wat meer grijzige tinten en is ook in kleinere hoeveelheden verkrijgbaar.