Grasplaten

De Easygravel® grasplaat is een kunststof plaat om gras in te zaaien. Grasplaten zijn ideaal voor het aanleggen van grote oppervlakken met gras zoals parkeerterreinen bij openbare voorzieningen, evenemententerreinen en dergelijke. Met het leggen van grasplaten creëert u een mooi en egaal terrein, waarbij het gras niet kapot gereden wordt door de auto's. Zonder grasplaten rijden auto's het gras namelijk dood en wordt de ondergrond steeds omgewoeld door de wielen. De grasplaat zorgt ervoor dat het gras in de plaat blijft liggen. Het gras wordt namelijk in de grasplaat gezaaid bij aanleg en op deze manier overgroeit het gras de plaat, terwijl de wortels veilig in de plaat zitten. De grasplaat zelf wordt dus vrijwel onzichtbaar! Wij hebben ook Easygravel® splitplaten voor onder grind of split. 

Grasplaten Easygravel® bestellen

De Easygravel® grasplaat kan in twee kleuren besteld worden: groen en zwart. De groene kleur past uiteraard goed bij het gras, maar de zwarte plaat heeft als voordeel dat deze iets voordeliger is (zwarte kunststof is goedkoper dan groene). Levering is al binnen enkele werkdagen mogelijk door heel Nederland! De prijs van de grasplaten is per vierkante meter (m2). 

Filteren

Grasplaten Easygravel® toepassen

De Easygravel® grasplaat is zeer eenvoudig te leggen door een handig koppelysteem. U zaagt de platen gemakkelijk op maat met een cirkelzaag o.i.d. Om de stabiliteit zo hoog mogelijk te maken, kunt u de platen het beste in halfsteensverband leggen. Zo krijgt u een zeer drukvaste en stabiele ondergrond! De drukvastheid van de grasplaten zelf is getest en is hoger dan 200ton/m2 ongevuld. Gevuld is de drukvastheid nog vele malen hoger. Doordat de grasplaten van gerecycled kunststof zijn gemaakt, zijn deze een milieuvriendelijk en bovendien lichtgewicht alternatief voor bijvoorbeeld beton! Ze zijn gemakkelijk te leggen en hebben een drainerende werking.

Meer informatie of een prijsaanvraag? Bel of mail ons.