Uw aanwezigheid bij de levering

Veel mensen vragen zich af of het noodzakelijk is om aanwezig te zijn bij de aflevering van een bestelling. Of dit inderdaad zo is, is afhankelijk van het product:

Bigbags, midibags en splitplaten: Indien U de bestelling al betaald heeft, hoeft U niet noodzakelijk thuis te zijn. Bij Uw bestelling kunt U een boodschap aan de chauffeur doorgeven waar de spullen geplaatst mogen worden. Indien mogelijk houdt de chauffeur hier rekening mee. Als U contant afrekenen heeft u gekozen dient U uiteraard wel aanwezig te zijn! Verder is het altijd handig als u telefonisch bereikbaar bent voor eventuele vragen etc.

Losgestort zand: Hierbij adviseren wij om aanwezig te zijn bij de levering, aangezien U dan in overleg met de chauffeur een geschikte stortplek kunt bepalen. Zo voorkomt U dat het zand op een ongewenste plek gestort wordt. Kunt U toch niet aanwezig zijn? Zorg dat U telefonisch bereikbaar bent en geef bij Uw bestelling door waar het zand gestort mag worden. Indien mogelijk zal de chauffeur hier rekening mee houden.

Losgestort grind / split: Bij de levering van deze producten is het noodzakelijk dat U aanwezig bent, aangezien U dan in overleg met de chauffeur een geschikte stortplek kunt bepalen en het storten samen met de chauffeur kunt regelen. Zo voorkomt U dat de vracht op een ongewenste plek gestort wordt. Het daarnaast handig als u telefonisch bereikbaar bent voor als de chauffeur U op de hoogte wil houden van de levertijd of vragen heeft over de aanrijroute of bereikbaarheid.

Meer informatie over Transport & Levering

Nog vragen? Neem gerust contact op.