Ardenner geel split

Ardenner geel split is een bekende soort geel split met een egaal aardegele kleur. De split wordt gewonnen in België en Frankrijk en is gewild om zijn warme uitstraling. De steensoort is zandsteen, een steen die voldoende hard is voor belasting. Op zoek naar iets lichter geel split? Kijkt u dan eens bij Yellow sun split. Daarnaast hebben wij ook Ardenner split grijs.

Ardenner geel split bestellen

Zandbestellen.nl levert Ardenner geel in diverse hoeveelheden: al vanaf 10ton (± 6,5m3) kunt u Ardenner geel losgestort bij u af laten leveren. Standaard leveren we de maten 4/8, 8/20 en 20/40, maar op aanvraag zijn ook andere formaten (zoals 0/8 en 0/16) en hoeveelheden leverbaar! Neem dus gerust even contact met ons op als u een kleine hoeveelheid of ander formaat Ardenner geel zoekt. De levertijd is slechts enkele werkdagen.

LET OP: momenteel kunnen we ons Ardenner geel split niet leveren. Als alternatief kunt u eens kijken naar ons Dolomiet split.

Ardenner geel split toepassen

Zoekt U geelkleurig siersplit, een sterke split voor op de oprit of een bodembedekker? Ardenner geel split is voor alle doeleinden zeer geschikt. Door de warme tinten past Ardenner geel goed in tuinen met natuurlijke kleuren en materialen (steentuin, vijver, etc.). Daarnaast kan Ardenner geel split prima in Splitplaten worden toegepast. Ook wordt Ardenner geel regelmatig gebruikt voor halfverhardingen en Jeu-de-Boulesbanen, hiervoor worden fijne maten gebruikt die 0-fractie bevatten. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag.