Goedkoop grind (of split): Een mooie tuin voor weinig!

Een mooie en nette tuin hoeft niet duur te zijn. En nee, goedkoop grind hoeft ook niet laag in kwaliteit te zijn. In tegenstelling, veel voordelige soorten zijn prima druk- en slijtvast. Bovendien zijn veel goedkope grind soorten ook nog eens strak en trendy! We zetten wat soorten goedkoop grind en split voor u op een rij.

Goedkoop grind en split in grijstinten

Links hierboven ziet u de Ardenner split, een egaalgrijze split, welke nog geen €120 per m3 kost (en voor 0,7m3 maar ±€80!). Daarnaast onze Doornikse kalksteen split, welke net een tintje donkerder is. Dan als meest donkergrijze split, de Basalt split. En wist u dat Basalt split ook nog eens de meest druk-, slijt- en kleurvaste split is? Voor de kwaliteit qua drukvastheid en kleurvastheid hoeft u dus geen dure grind te nemen, goedkoop grind is vaak uitstekend geschikt voor de meeste toepassingen en goed drukvast. Lees wel bij elke soort de productinformatie.

basalt oprit

Goedkoop grind in witte en bonte kleuren

Het voordeligste product in ons assortiment is met stip de Boerengrind (zie rechts), een beige-wit-grijs bonte grind. Hiermee legt u razendsnel een voordelige, maar mooie oprit, tuin of parkeerplaats aan. Voor wie liever wat meer wit wenst, hebben we de Witte Grind, slechts enkele euro's per m3 duurder.

In de categorie rood-bruin is er de Grauwacke split, goedkoop en snel leverbaar.

Al met al genoeg keuze in soorten, maten en kleuren goedkoop grind en split lijkt ons. Bovendien krijgt u bij ons ook nog eens volumekorting als u meerdere bigbags afneemt en zo bespaart u al snel nog eens tientallen euro's.

boerengrind

Nieuwsgierig naar onze andere soorten goedkoop grind?

» Naar ons totale assortiment grind en split