Skip to Main Content »

Gratis levering losgestort
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorgkosten
Zand losgestort:
  • Gratis bezorging de volgende werkdag
   (voor 16u besteld)
Grind of Split losgestort:
  • Gratis bezorging binnen
   1-3 werkdagen
Bags (per bestelling):
 • Bestellingen t/m 900kg:
  Binnen 3 werkdagen €30,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf 1000kg:
  Binnen 3 werkdagen €40,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €60,-
 • Bestellingen vanaf €1250: Binnen 3 werkdagen Gratis!

10% korting package deal

Service

Wij zijn u graag van dienst!  

0416 283011 info@zandbestellen.nl 

maandag t/m donderdag
08:00-18:00
vrijdag
08:00-17:00

Klantenservice
Contact formulier
Veelgestelde vragen

Gratis grind check

 

Stichting Webshop KeurmerkEMOTA trust mark

Het Webshop Keurmerk

Zandbestellen.nl is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Dit is sinds 2001 een onafhankelijke brancheorganisatie die de kwaliteit controleert van winkels die producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. 

Het Webshop keurmerk is een privaatrechtelijk keurmerk. De Stichting heeft tot doel consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. Het Keurmerk betekent dat de aangesloten webwinkel tot dat moment zich contractueel heeft vastgelegd tot naleving van deze Keurmerk-code. Dit betekent onder andere dat de aanbieder werkt volgens de Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk.

Alle consumenten kunnen ervaringen met transacties bij een Webshop Keurmerk-aanbieder langs elektronische weg melden bij de Stichting Webshop Keurmerk. De aanbieder wordt uitgenodigd om te reageren op de ervaringen van de consument. De Stichting Webshop Keurmerk kan een aanvraag voor een Keurmerk-logo weigeren, wanneer de Stichting Webshop Keurmerk van mening is dat acceptatie van de aanbieder in strijd is met de wet en/of deze code.

De aanbieder

De aanbieder mag op geen enkele wijze een band hebben met de keurmerkstichting. Anders dan de jaarlijkse bijdrage worden door de keurmerkstichting geen gunsten of andere vormen van mogelijke beïnvloeding geaccepteerd. 
Lees het volledige reglement van het Webshop Keurmerk op de website.

 

Als lid van Webshop Keurmerk zijn wij ook aangesloten bij het Europese Keurmerk voor betrouwbare webshops, EMOTAIn tegenstelling tot andere commerciële keurmerk programma's op de markt, is EMOTA‘s Europese keurmerk onafhankelijk en beheerd door de nationale, non-profit beroepsverenigingen in Europa. Zodoende biedt het een ongevenaard niveau van vertrouwen en garantie aan de consument.

 

Lees ook onze Algemene voorwaarden op basis van het Webshop Keurmerk. Nog vragen? Neem contact op.

Amagard.com Amagard.com

© 2007-2020 Amagard.com (Kranendonk B.V.) Geen van de teksten of foto's op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kranendonk B.V. worden gebruikt