Yellow sun split

De bekende gele Yellow Sun split is al tijden een populaire en veel gebruikte split die kleur en sfeer aanbrengt in uw tuin. Yellow sun is een kalksteen soort gevormd ten tijde van het Juratijdperk in de gelijknamige regio. Yellow sun wordt in de groeve gebroken tot diverse formaten geel split. 

Yellow sun split bestellen

Vanaf 10ton is Yellow sun split losgestort bestelbaar, bij kleinere hoeveelheden levert Zandbestellen.nl een bigbag Yellow sun split (1m3), een midibag voor de kleine oppervlakken (±14m2) of minibags (diverse verpakkingsgroottes). Yellow sun split is leverbaar in twee maten: 5/11 en 11/22. We leveren ook de grovere Yellow sun breuksteen. Vragen of prijsaanvraag? Bel of mail ons gerust. 

Yellow Sun split: toepassingen en gebruik

Yellow Sun split is een zeer harde splitsoort en daardoor toepasbaar op opritten, parkeerplaatsen alsmede tuinpaadjes. Door zijn hardheid is yellow sun split hiervoor meer geschikt dan bijvoorbeeld Ardenner Geel en Jaumontsplit. Het is ook uitstekend geschikt voor gebruik in onze splitplaten. Let op: Er worden onder de naam Yellow Sun nogal eens andere gele kalksteensoorten verkocht die niet op de "echte" Yellow Sun lijken qua kleur en ook veel minder hard zijn. Zandbestellen.nl importeert de Yellow sun split direct per schip, u kunt dus vertrouwen op onze kwaliteit! Niet zeker van de kleur? Vraag gratis een handmonster aan (via contactformulier)!

« Naar ons gehele assortiment grind/split