20KG zakken grind en split verkrijgbaar bij zandbestellen.nl!

20KG zakken grind en split al vanaf 10 stuks verkrijgbaar bij zandbestellen.nl 

 

20KG zakken grind en split kunt u nu (net als de zakjes 25 kilo grind bij de bouwmarkt) ook vanaf 10 stuks bestellen bij zandbestellen.nl. Kleine hoeveelheden grind en split in 20KG bags zijn voordelig en eenvoudig online te bestellen in verschillende kleuren en formaten.

 

 

20KG zakken grind, de voordelen van kleine zakjes grind

Kleine hoeveelheid grind voor in een kleine tuin, wilt u een sieroppervlak aanleggen in een kleine tuin of rondom een boom of bloemenperk, dan zijn 20kg bags zeer handig. Deze kleine zakjes grind zijn te vergelijken met de 25 kg grind zakjes bij de bouwmarkt. Heeft u geen zin om te sjouwen of uw auto vies te laten worden, onze kleine zakjes grind zijn makkelijk online te bestellen en worden bij u thuis gebracht. U kunt met de kleine zakjes (luxe) siergrind zoals; Panda grind, Canadian slate paars, Crystal White grind ect. een klein oppervlak bestrooien zonder dat er teveel grind blijft staan. Daarnaast kun u het overige grind in het zakje laten zitten en opbergen voor eventueel het bijvullen of uitbreiden van uw grindsiertuin in de toekomst.

 

klein siergrind oppervlak

 

 

Grind of split aanleggen maar geen achterom? Als u in het bezit bent van een tuin maar geen achterom heeft dan zult u merken dat u bij de aanleg van uw tuin af en toe hinder ondervindt. Met een kruiwagen door het huis kan een oplossing zijn maar is vaak door hoge drempels, smalle deurposten en rare hoeken moeilijk te realiseren. Met kleine zakjes grind is dit probleem snel en gemakkelijk opgelost. De 20KG zakjes zijn eenvoudig te hanteren en daardoor kunt u ze gemakkelijk zelf verplaatsten door uw huis.

 

Dakgrind, gaat u zelf dakgrind leggen dan kunnen kleine zakjes grind een uitkomst zijn. U kunt met de kleine bags grind gemakkelijk alleen aan de slag zonder dat u afhankelijk bent van andere.

Verschillende soorten grind, als u een sieroppervlak wilt maken met diverse soorten grind zoals Icy blue split, Yellow sun split en Baskisch rood keien, dan kunt ervoor kiezen om kleine hoeveelheden grind en keien te bestellen. Zo kunt u doormiddel van kleine zakjes verschillende soorten en maten combineren tot één mooi geheel. Gaat u vormen in uw (voor)tuin met grind of split aanleggen zoals op de foto dan kunt u hiervoor de multi-edge afboording gebruiken. Deze afboording kunt u in alle bochten buigen die u maar wilt en plaatsen tussen de diverse soorten grind zodat deze zich niet gaan mengen.

siertuin 3 soorten grind

 

>> Nieuwsgierig naar onze 20KG zakken grind? Bekijk hier ons assortiment!