Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Icy Blue split losgestort 10 tonnes

To Kranendonk B.V. and the transport company, Thanks for the 'Icy Blue split losgestort'. Excellent service. Special thanks to Andre, driver, great delivery job.

26-09-2011 MP Brussel

Snel en goed

Levering 15 ton Taunus kwarts, vrijdag besteld, maandagochtend gebracht! Snelle en goede service! Onze complimenten!

22-08-2011 fam. Compier

perfecte afhandeling

Al voor de 2e x bij dit bedrijf besteld en weer prima meedenken en een snelle levering. Door miscommunicatie te weinig splitplaten geleverd maar de rest werd dezelfde avond nog afgeleverd. Niets te klagen dus en zeker aan te raden! .
Bedankt mannen voor de goede service! .
Groeten van Kirsha uit Almere.

20-08-2011 Kirsha

levering 2 bigbags straatzand

L.S., Dank u wel voor de prima aflevering. Mvg Inge Hoeve

22-07-2011 Inge Hoeve

Prima service, goede kwaliteit!

Op afgesproken tijd 7 goed gevulde bigbags afgeleverd. De chauffeur heeft ons geweldig geholpen door alles met zijn kooi-aap op de oprit te zetten. Hiervoor heeft hij twee andere volle bigbags even opzij gezet en weer terug gezet. Chapeau!

06-07-2011 Paul uit Castricum

dank

Beste, Levering Dolomiet is vanmorgen goed aangekomen. Nogmaals dank voor de goede en correcte service. Als ik in de toekomst nog iets nodig heb weet ik jullie te vinden. Vriendelijke groeten en fijne vakantie gewenst, Ken Smets

06-07-2011 Ken Smets

Compliment van John Veraa

De bestelling is mooi op tijd afgeleverd. En nadat we even telefonisch contact hadden gehad omdat we op vakantie gingen stond de bag precies op de plaats die we aangegeven hadden.Bedankt voor de geleverde kwaliteit.

15-06-2011 John Veraa

geweldige service

Graag wil ik u bedanken voor de geweldige service. Mijn mail was net verzonden toen ik al gebeld werd om te overleggen over het vervoer, omdat ik ik had aangegeven dat er geen grote vrachtwagen bij ons huis kon komen. Tegen een geringe meerprijs kon een kooiaap gebruikt worden. Tot onze grote verbazing diezelfde avond al een mail dat het grind en basalt de volgende morgen geleverd zou worden. De zakken werden net voor 12 uur bezorgd en zijn in overleg precies neergezet waar wij dat wilden. Mooie kwaliteit, goede prijs en geweldige service! Waar vind je dat tegenwoordig nog?? Bedankt! Fam. de Hoop

09-06-2011 de Hoop

goede service

los zand besteld en 2 bulk zakken zwarte grond, werden appart geleverd. grond stond al s'morgens vroeg op de afgesproken dag. zand zou ook die morgen geleverd worden. Alleen de stratenmaken kwamen een dag eerder. zand bestellen gebeld. waar het losse zand bleef. hebben naar afleveringsbedrijf gebeld of het met spoed geleverd kon worden, voor de middag was het er. TOP

06-06-2011 H. Elbertse

Prima geregeld

Alles keurig ontvangen. Prima geregeld! Op de exacte plaats, complimenten. Met vriendelijke groeten, A.H. Broekmeijer

13-05-2011 A.H. Broekmeijer

Bedankt voor de uitstekende service

Besten, Bedankt voor de uitsekende service. Alles is goed afgehandeld geweest en de kwaliteit van jullie produkt is niets op aan te merken. Groetjes, G. Boelens

09-05-2011 Geert Boelens

goede service

Dinsdagavond mijnsteen besteld, direct een bevestiging gekregen en donderdag is de bestelling netjes op de aangegeven plek neergezet. Complimenten voor de goede service!

05-05-2011 G.J. van Doorn

Snelle levering en prima service

Na mijn bestelling van drie zakken grind en twee zakken zand en worteldoek was de levering binnen drie dagen netjes op de oprit geplaatst. Ook de service is uitstekend. Bij aflevering was de rol worteldoek vergeten (zelf ook niet meer aan gedacht). Na een email kreeg ik de rol worteldoek de volgende werkdag per pakketpost toegezonden!

02-05-2011 Prima service

zeer tevreden.

Ardennersplit ( big bag) besteld via de site. was helemaal top. kleurige bevestiging, van te voren een bericht over de levertijd. 1 dag voor levering een bericht met daarbij een leverings dagdeel. kleurig op tijd en op de gewenste plaats neer gezet. chapeau!! zeer tevreden.als ik wat voor de tuin nodig heb zijn jullie de eerst. met vr gr Nico de Groot.

03-04-2011 Nico de Groot

Goede service!

Complimenten voor de vriendelijke en goede service! Bestel zeker weer bij jullie!

01-02-2011 T. Abbers

Waarderingen 136 tot 150 van 175 in totaal