Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Uitstekende service en levering

Afgelopen juni een grote bestelling gedaan van puin, zand, grind en grindplaten. De levering wilde ik graag gefaseerd hebben in de maanden erna. In de planning moest soms worden geschoven. Vanuit de firma is er uitstekende en snelle service geleverd, waarbij de materialen telkens op afgesproken (in overleg vastgestelde) tijdstippen werden geleverd. Ook werd er goed ingesprongen op mijn gevraagde planning. Er was indien nodig vlot telefonisch contact mogelijk.

03-09-2018 Bert

Top service

Goede service: snel, netjes en op tijd geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader.

27-08-2018 Paul

Aanrader.

Mooi op tijd bezorgd! Prima kwaliteit. Aanrader.

09-08-2018 Wil Michels

Top

Klantgericht, meedenkend en dan ook nog erg goede prijs/ kwaliteit verhouding en super aardige chauffeur. Kortom prima!

21-02-2018 Clara den Boer

Perfecte levering

Zeer tevreden over de ruim 6000 kilo boerengrind. Bestelling verliep snel en goed. De chauffeur die het spul kwam afleveren heeft met vaardige hand de big bags van de vrachtwagen met een kraan in mijn voortuin geplaatst.

04-08-2017 Ed

mooi op tijd en perfect verlopen!

Beste mensen,

Hartelijk bedankt voor de levering; mooi op tijd en perfect verlopen!

03-08-2017 José Vermeulen

BEDANKT

Zand is zojuist geleverd. Nette chauffeur die ook nog eens meedenkt. Kortom wij zijn erg tevreden.

BEDANKT

27-07-2017 Joop en Annemarieke kukupessy

Super

Snelle afhandeling, rekening houden met persoonlijke wensen, de juiste producten zonder problemen snel geleverd.... kortom een super-deal. Zeker aan te bevelen.

31-05-2017 L. van Balgooij

FAN-ZAND-TISCH

Simpel, Snel, Goedkoop! Mooie steekwoorden voor Zandbestellen.nl. Even snel vanuit de auto nog 12m3 bij bestellen dat vervolgens de volgende dag prima geleverd wordt op de gevraagde plek. Altijd even telefonisch contact en in mijn geval meerdere keren Edwin gesproken die ervoor zorgt dat er een speciale vrachtwagen gebruikt wordt zodat het zand de tuin ingereden kan worden. Inmiddels 3 keer zand laten komen en bij een volgende keer absoluut weer via zandbestellen.nl.

12-05-2017 Rene Akkermans

Perfecte service!

Order is zojuist afgeleverd.

Mijn complimenten voor het zeeer plezierige contact, de afhandeling, het advies en natuurlijk het product. Perfecte service!

Vriendelijke groet,
Michael den Baker

08-05-2017 Michael den Baker

Chauffer bedankt!

Goededag, Vanochtend is er grind bij ons geleverd en wij willen jullie bedanken voor de goede service. Vooral de chauffeur voor het meedenken en ons heel veel werk uit handen heeft genomen.

Bedankt en een goed weekend!

Met vriendelijke groet,

24-04-2017 Monique

Bedankt!

Tevreden klant. De levering is uitstekend verlopen, prima service!

19-04-2017 Bas

Super snelle levering op Zaterdag

We waren druk met straaten toen we er achter kwamen dat we er veel zand te kort hadden, door verandering in ons plan. Elders duurde het 4 dagen waar we niet op wilden wachten. Donderdag avond rond 21:30 een mailtje gestuurd of het mogelijk was om 5m3 zand te laten komen op Zaterdag (kon niet later ivm persoon die kwam straaten). De vraag gesteld omdat het erg kort dag was, maar vrijdag ochtend om 09:00 werd ik persoonlijk gebeld met de mededeling dat het geen enkel probleem was en dat ze Zaterdag in de ochtend konden leveren. Meteen een bestelling online geplaatst en werd keurig de volgende dag, in het weekend geleverd en we konden direct door. Super!

Dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

10-04-2017 Marco Pavone

Complimenten

Goed bedrijf. Klantvriendelijk, betrokken, behulpzaam. Chauffeur (Van der Heijden) vriendelijk, behulpzaam. Zand netjes geleverd. Een aanrader.

Ik zal zeker hier weer bestellen

07-04-2017 Fam. van Zandvliet

Complimenten voor de levering zand

Het zand is vanochtend geleverd. Bedankt voor de uitstekende service, complimenten!

27-02-2017 Bas Vermond

Waarderingen 31 tot 45 van 175 in totaal