Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

goed geleverd

Prima geleverd goede prijs prima plek neergezet kleine bag zand precies genoeg voor mijn project!

13-06-2023 a vd eem

Fijne communicatie!

Tijdens het bestellen heb ik prettige communicatie met de klantenservice gehad. Het leveren ging soepel en zoals afgesproken!

13-06-2023 Kirsten van Veluwen

Top!

Zand besteld voor de zandbak van een kinderdagverblijf. Netjes geleverd, helemaal goed!

13-06-2023 Elise

Reactie: Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn te horen dat alles naar wens is geleverd.

Goed meedenken in oplossingen

Bestelling kon niet op gewenste plek geleverd worden. Meegedacht in alternatief en extra kosten zo laag mogelijk gehouden. Echt top!

14-05-2023 Miranda

Waardeloos tussenbedrijf

Waardeloos tussenbedrijf, verkeerde straat zand geleverd. Aangegeven bij de bestelling het zand in de middag te leveren en een uur van te voren te bellen zodat ik aanwijzingen kan geven waar te storten. Komen deze afspraken niet na. Komen in de ochtend en storten het zand in een andere straat. Komen niet met een oplossing. 3 m3 zand op een verkeerde plek. Advies: hier niet bestellen.

12-05-2023 Maarten Schoone

Reactie: Bedankt voor uw bericht We begrijpen uw reactie. De chauffeur was inderdaad te laat met bellen, hij deed dit bij aankomst i.p.v een uur vooraf, onze excuses hiervoor. U kunt een voorkeur aangeven m.b.t dagdeel van lossen wij vermelden ook dat dit niet bindend is. De door u gevraagd losplaats was niet bereikbaar, op straat lossen is niet toegestaan, ( veiligheid overweging ) dit is telefonisch met u besproken. Er is gelost kort bij uw locatie, op vrijdagmiddag was er geen optie meer om een wagen langs te sturen. Wij hebben u een vergoeding toegezegd. We hebben het intern besproken en nemen uw advies ter harte.

Goed geregeld: Afspraken nagekomen

Goede telefonische hulp; duidelijke site; Afspraken nagekomen: Op tijd geleverd met voldoende informatie.

10-05-2023 Ron van Buchem

Goed

Zand besteld, een dag later nog verandering van hoeveelheid doorgemaild. Op afgesproken tijdstip gebracht. Vantevoren contact met aardige chauffeur omdat onze wijk slecht bereikbaar kan zijn. Volgende keer weer hier

09-05-2023 Maarten van Driel

Top!

Helemaal tevreden. Perfecte bezorging en ook goed (ongevraagd) meegedacht in het juist selecteren van grind bij de bestelde grindplaten. Dat had ik zelf fout gedaan, maar daar had ik pas achter gekomen bij het storten. Nu kwam ik er door hulp van een medewerker wel op tijd achter. Kortom, helemaal tevreden

09-05-2023 Remy Lauf

Gewoon goed

De chauffeur moest wegens wegblokkades best moeite doen om hier te komen met zijn 18 meter lange truck. Het vertrek was zelfs nog moeilijker omdat hij weer terug moest ipv vooruit. Top gedaan.

09-05-2023 Bert

Reactie: Hartelijk dank voor uw positieve reactie. We zullen dit zeker doorgeven aan de transporteur.

De levering was zoals het behoord te zijn. Prima gewoon.

Goed.

27-07-2022 Marius

Zand besteld en geleverd

5/5 sterren. Zoals gewenst op de oprit leveren en dat ook zo gekregen (terwijl er niemand thuis is). Perfect, kan niet beter.

15-06-2022 Robert

Reactie: Ontzettend leuk om te horen!

Niet naar verwachting

De bestelling werd niet op de afgesproken dag geleverd maar n dag later. Ik ben niet gebeld omdat het tel. Nr maar 9 i.p.v. 10 cijfers op papier had terwijl het goede nummer doorgeven is. De chauffeur was erg nors tegenover mijn buurvrouw welke de bestelling aan zou nemen. Hij weigerde naar haar verzoek om het elders neer te zetten te voldoen.

10-05-2022 Frank van Loenhout

Reactie: Goedemiddag heer van Loenhout, Bedankt voor uw feedback en vervelend om te horen dat niet alles naar wens is verlopen. We zullen hier melding van maken bij de transporteur, want het is natuurlijk niet fijn dat het zo gelopen is! Goed dat u hier melding van maakt. Ik hoop dat het product zelf wel naar wens is.

Afspraak is afspraak

Precies geleverd hoe en wat we hadden afgesproken.

10-05-2022 W. Schaasberg

Snelle en perfecte service

Zeer snelle levering door behulpzame chauffeuse die het zand op een nog betere plek wist af te zetten, dan we zelf verwacht hadden. Top!

07-04-2022 Henk Verbeeten

Zeer goed bedrijf

Duidelijke website en snelle levering

06-04-2022 basisschool De Rank

Waarderingen 1 tot 15 van 184 in totaal

Pagina