Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Levering straatzand

Volgens afspraak geleverd, goede service, en communicatie. Zeer tevreden over kwaliteit zand, alleen jammer dat je geen nabestelling kunt plaatsen zonder dubbele transportkosten. Verder alles top.
---
Beste mevrouw,
Losgestort zand wordt altijd gratis bezorgd, bags echter niet. Hiervoor krijgen wij ook transportkosten gerekend, die tarieven kunnen we helaas niet verlagen bij een vervolgbestelling.

10-06-2020 Eliza

Super blij

Wij hadden de canadian slade zwart besteld.
Nog mooier dan op het plaatje, we zijn er erg blij mee de levering zoals het omschreven word binnen 3 dagen ik kom zeker hier weer terug of beveel het van harte aan.
De transporteur ook alle lof , we sneden de zak even los en hij verdeelde het zo over de tuin wij als 65 ++ waren hie rd erg blij mee.

28-05-2020 A.Hiddema

een aanrader

Goede kwaliteit, goede prijs en conform afspraak. Logisitiek gezien zal het wel logisch zijn om het worteldoek apart te verzenden maar dat terzijde.

28-05-2020 Gerdt

Geweldige ervaring

Kuub grind besteld voor levering binnen 3 dagen. Tegen zessen op de laatste dag kwam de vrachtauto met grote stuurmanskunst de straat in rijden en gaf aan iedereen nog te leveren die er die dag op rekende. Helemaal top !

Ten overvloede was de chauffeur zo vriendelijk om met de kraan de zak van 1500 kg over de schutting heen neer te zetten..... zo blij....

Dank en Chapeau!

15-05-2020 Michael

Zand

Het zand is goed afgeleverd en op de gewenste plek neer gezet.
Wij ben er erg blij mee!

23-04-2020 Cok Gerrist

Big Bag ophoogzand

Zowel de bestelling als levering op afgesproken datum tijd verliep perfect.
Kom zeker bij volgende bestelling terug !

Een verbeterpunt zou de recycling van de big bag zijn. Ik heb deze nu bij de stort in Vleuterweide weggegooid, bij rondvraag was er niemand die interesse had.
Ik denk dat er meerdere kopers zijn die hiermee zitten, statiegeld en hergebruik zou ook vanuit milieu oogpunt een verbetering zijn.

---
Beste heer John, bedankt voor uw positieve feedback, dat horen we graag! Wat betreft de bigbag, dit hebben we zeker in overweging! De bigbag weer komen ophalen bijvoorbeeld kost echter ook veel energie en levert dus niet direct meer op voor het milieu. We zouden dit heel graag veranderen, dat zeker. Dank voor het delen van dit verbeterpunt!

22-04-2020 John

Nalevering yellow sun breuksteen

Ik wil graag langs deze weg laten weten dat we super tevreden zijn over de service van jullie.

Een tijdje terug hadden wij een big bag yellow sun breuksteen besteld voor onze steenkorven. Deze is ook keurig geleverd echter zat er in de zak heel veel gruis en dit is onbruikbaar voor in een steenkorf. Hierop een mail gestuurd naar het bedrijf en hier werd gelijk en positief op gereageerd. Er werd ons verteld dat dit soms wel eens kan gebeuren. Geen probleem want jullie hebben heel vlot zonder problemen een nalevering gedaan van een zak met dezelfde breuksteen waarmee wij de steenkorven goed hebben kunnen vullen.

Fantastische en snelle service. Wij zijn zeer tevreden.

30-03-2020 Christiaan Engelmaan

Bestelling ontvangen

Voor het eerst hier bestelling geplaatst. Icy Blue split 16 x 32 .5 big bags overleg gehad telefonisch over hoe geleverd, want die stenentrailer van 18 mtr was geen optie .Het werd dus een kleinere wagen met verstelbare kraan.Best spannend allemaal. De chauffeur kwam tussen 06.30 en 07.00 uur en heeft de zakken keurig gezet waar wij ze wilden hebben. In een woord alles van begin tot eind super heel erg bedankt .Theo en Nel de Jong.

22-08-2019 Theo de Jong

bedankt!

Wat een lekker gevoel, een bedrijf dat levert wat besteld is binnen de afgesproken tijd met een chauffeur die de spullen levert waar je ze wil hebben. Dacht even zit ik nog wel in Nederland. Bedankt en uiteraard de volgende bestelling ook bij jullie F. Ritzen

25-10-2018 F. Ritzen

Uitstekende service en levering

Afgelopen juni een grote bestelling gedaan van puin, zand, grind en grindplaten. De levering wilde ik graag gefaseerd hebben in de maanden erna. In de planning moest soms worden geschoven. Vanuit de firma is er uitstekende en snelle service geleverd, waarbij de materialen telkens op afgesproken (in overleg vastgestelde) tijdstippen werden geleverd. Ook werd er goed ingesprongen op mijn gevraagde planning. Er was indien nodig vlot telefonisch contact mogelijk.

03-09-2018 Bert

Top service

Goede service: snel, netjes en op tijd geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader.

27-08-2018 Paul

Aanrader.

Mooi op tijd bezorgd! Prima kwaliteit. Aanrader.

09-08-2018 Wil Michels

Top

Klantgericht, meedenkend en dan ook nog erg goede prijs/ kwaliteit verhouding en super aardige chauffeur. Kortom prima!

21-02-2018 Clara den Boer

Perfecte levering

Zeer tevreden over de ruim 6000 kilo boerengrind. Bestelling verliep snel en goed. De chauffeur die het spul kwam afleveren heeft met vaardige hand de big bags van de vrachtwagen met een kraan in mijn voortuin geplaatst.

04-08-2017 Ed

mooi op tijd en perfect verlopen!

Beste mensen,

Hartelijk bedankt voor de levering; mooi op tijd en perfect verlopen!

03-08-2017 José Vermeulen

Waarderingen 31 tot 45 van 184 in totaal