Klant-waarderingen

Hieronder vindt u de waarderingen die ingevuld zijn door onze klanten. Al onze klant-waarderingen zijn spontaan ingezonden! Wij houden dus geen review-acties, noch bieden wij korting of andere aanbiedingen voor het inzenden van een klant-waardering.

Stuur uw waardering in!

Lava Split 8/16 rood

Complimenten!!
Eerst monster voor de kleur van de lava-split aangevraagd.
Ton 20 ton besteld. De kleur was nog beter dan het hand-monster.
Meer dan kundige chauffeur, toegang gaf 1 cm ruimte aan iedere kant, en netjes gelost op diverse plaatsen.

Meer dan tevreden.
met groeten, Loek, Hazerswoude-Rijndijk

01-09-2020 Loek Vermeulen

Levering split

Goede prijs, netjes afgeleverd en goede kwaliteit.

22-06-2020 Noordam

Snel geleverd

Vriendelijke en prettige telefoon gesprek gehad over de levering .

22-06-2020 Alfred

Bestelling schelpen en zand

Alles geheel volgens afspraak en op tijd. duidelijke communicatie, prima transport bedrijf, precies op de gewenste plek en alles met inachtneming van de corona adviezen.

12-06-2020 Piet

goede service snelle levering.

goede service snelle levering.

11-06-2020 L Snijders

Wederom top geregeld

Al veel vaker besteld en zelfs met video op de website mogen komen maar deze keer Ardenner Split besteld. Door de chauffeur mooi op meerdere plekken neergezet zodat verspreiden makkelijker was. Goede service en goede prijs!

11-06-2020 Rene Akkermans

Levering straatzand

Volgens afspraak geleverd, goede service, en communicatie. Zeer tevreden over kwaliteit zand, alleen jammer dat je geen nabestelling kunt plaatsen zonder dubbele transportkosten. Verder alles top.
---
Beste mevrouw,
Losgestort zand wordt altijd gratis bezorgd, bags echter niet. Hiervoor krijgen wij ook transportkosten gerekend, die tarieven kunnen we helaas niet verlagen bij een vervolgbestelling.

10-06-2020 Eliza

Super blij

Wij hadden de canadian slade zwart besteld.
Nog mooier dan op het plaatje, we zijn er erg blij mee de levering zoals het omschreven word binnen 3 dagen ik kom zeker hier weer terug of beveel het van harte aan.
De transporteur ook alle lof , we sneden de zak even los en hij verdeelde het zo over de tuin wij als 65 ++ waren hie rd erg blij mee.

28-05-2020 A.Hiddema

een aanrader

Goede kwaliteit, goede prijs en conform afspraak. Logisitiek gezien zal het wel logisch zijn om het worteldoek apart te verzenden maar dat terzijde.

28-05-2020 Gerdt

Geweldige ervaring

Kuub grind besteld voor levering binnen 3 dagen. Tegen zessen op de laatste dag kwam de vrachtauto met grote stuurmanskunst de straat in rijden en gaf aan iedereen nog te leveren die er die dag op rekende. Helemaal top !

Ten overvloede was de chauffeur zo vriendelijk om met de kraan de zak van 1500 kg over de schutting heen neer te zetten..... zo blij....

Dank en Chapeau!

15-05-2020 Michael

Zand

Het zand is goed afgeleverd en op de gewenste plek neer gezet.
Wij ben er erg blij mee!

23-04-2020 Cok Gerrist

Big Bag ophoogzand

Zowel de bestelling als levering op afgesproken datum tijd verliep perfect.
Kom zeker bij volgende bestelling terug !

Een verbeterpunt zou de recycling van de big bag zijn. Ik heb deze nu bij de stort in Vleuterweide weggegooid, bij rondvraag was er niemand die interesse had.
Ik denk dat er meerdere kopers zijn die hiermee zitten, statiegeld en hergebruik zou ook vanuit milieu oogpunt een verbetering zijn.

---
Beste heer John, bedankt voor uw positieve feedback, dat horen we graag! Wat betreft de bigbag, dit hebben we zeker in overweging! De bigbag weer komen ophalen bijvoorbeeld kost echter ook veel energie en levert dus niet direct meer op voor het milieu. We zouden dit heel graag veranderen, dat zeker. Dank voor het delen van dit verbeterpunt!

22-04-2020 John

Nalevering yellow sun breuksteen

Ik wil graag langs deze weg laten weten dat we super tevreden zijn over de service van jullie.

Een tijdje terug hadden wij een big bag yellow sun breuksteen besteld voor onze steenkorven. Deze is ook keurig geleverd echter zat er in de zak heel veel gruis en dit is onbruikbaar voor in een steenkorf. Hierop een mail gestuurd naar het bedrijf en hier werd gelijk en positief op gereageerd. Er werd ons verteld dat dit soms wel eens kan gebeuren. Geen probleem want jullie hebben heel vlot zonder problemen een nalevering gedaan van een zak met dezelfde breuksteen waarmee wij de steenkorven goed hebben kunnen vullen.

Fantastische en snelle service. Wij zijn zeer tevreden.

30-03-2020 Christiaan Engelmaan

Bestelling ontvangen

Voor het eerst hier bestelling geplaatst. Icy Blue split 16 x 32 .5 big bags overleg gehad telefonisch over hoe geleverd, want die stenentrailer van 18 mtr was geen optie .Het werd dus een kleinere wagen met verstelbare kraan.Best spannend allemaal. De chauffeur kwam tussen 06.30 en 07.00 uur en heeft de zakken keurig gezet waar wij ze wilden hebben. In een woord alles van begin tot eind super heel erg bedankt .Theo en Nel de Jong.

22-08-2019 Theo de Jong

bedankt!

Wat een lekker gevoel, een bedrijf dat levert wat besteld is binnen de afgesproken tijd met een chauffeur die de spullen levert waar je ze wil hebben. Dacht even zit ik nog wel in Nederland. Bedankt en uiteraard de volgende bestelling ook bij jullie F. Ritzen

25-10-2018 F. Ritzen

Waarderingen 16 tot 30 van 175 in totaal