Nieuw: Tuingereedschap huren bij Amagard!

Gaat u een nieuwe tuin of oprit aanleggen? Tuingereedschap heeft u nodig bij de aanleg van uw tuin. Grote kans dat u groot gereedschap zoals een trilplaat en steenknipper niet in de schuur heeft staan. Daarom nu bij Amagard: de verhuurservice. Huur een Amagard RentalBox met tuingereedschap. Geen gesjouw: deze wordt gewoon bij u thuisbezorgd en weer opgehaald. We vertellen u graag meer over onze verhuurservice.

Bij de aanleg van een oprit of tuin heeft u te maken met een zandbed of gebroken puin. Om hier een stabiele basis van te maken moet deze aangetrild worden. Dit wordt gedaan met een trilplaat. Los zand klinkt nog 20% in, dit houdt in dat het nog 20% inzakt als het niet is aangetrild. Gaat u tegels leggen in los zand dan kunnen deze verschuiven. De RentalBox voor Bestrating heeft een trilplaat en steenknipper aan boord. De trilplaat is ideaal voor iedere beginnende klusser: gemakkelijk in gebruik, relatief licht van gewicht en gemakkelijk te transporteren met wielstel. Huur de RentalBox eenvoudig mee met uw zand of grind/split zodat u meteen aan de slag kunt. Gaat u de oprit of tuin bestraten? Dan kunt u de steenknipper gebruiken om tegels op het juiste formaat te knippen. Denk wel altijd aan het gebruik van de juiste veiligheidmaterialen zoals veiligheidsbril, gehoorbescherming en veiligheidshandschoenen. Heeft u deze niet thuis liggen? Bestel ze eenvoudig mee!

 

Bij een bestelling van zand, grind, siersplit of ander stukgoed op Amagard.com kunt u de RentalBox direct mee huren. Als u de tuinmaterialen heeft toegevoegd in de winkelwagen verschijnt de optie om de RentalBox toe te voegen. Let op: een losse RentalBox huren is niet mogelijk, het is altijd in combinatie met de tuinmaterialen die u besteld. Standaard is het huren van de RentalBox 7 dagen, maar er is ook een optie om 14 dagen te huren. Voor het vervoer hoeft u zelf helemaal niets te doen: wij leveren de Box bij u thuis samen met uw bestelde tuinmaterialen. Na 7 dagen wordt de Box weer bij u opgehaald. De huurperiode van 7 dagen start de dag ná levering. Zijn 7 dagen toch niet genoeg? Dan kunt u verlenging van de huurperiode aanvragen. Tot uiterlijk 2 werkdagen voor het aflopen van de huurperiode kan deze verlengd worden, dit kan zowel telefonisch als schriftelijk. De beschikbaarheid van het materiaal is dan op aanvraag en kan niet gegarandeerd worden.

Aan de slag met de RentalBox

Is de RentalBox bij u geleverd? Tijd om aan de slag te gaan in de tuin! Geen ervaring met het tuingereedschap? Geen zorgen, wij hebben handige instructievideo's over het gebruik van de materialen. Bekijk ze op onze youtube pagina! Zorg dat u altijd eerst de instructievideo's bekijkt alvorens u aan de slag gaat en neem de veiligheidsinstructies in acht. De trilplaat is geschikt voor het aantrillen van een zandbed tot 20cm dik waarbij het belangrijk is dat het aan te trillen zand droog is. Bestrating wordt ook weleens aangetrild. Deze trilplaat is alleen geschikt om klinkers en betontegels tot 4 cm dik aan te trillen. Natuursteen, dunne tegels en siertegels zoals keramiek zijn niet geschikt. Bij het aantrillen van een zandbed leidt u de trilplaat in rechte banen over het te verdichten oppervlak.

Klaar met het gereedschap? Plaats alles weer netjes terug in de Box zoals in de instructievideo wordt uitgelegd. De RentalBox wordt na de huurperiode weer bij u opgehaald! Zorg dat u aanwezig bent om de RentalBox weer netjes af te leveren bij de chauffeur. Mooi tuinproject gerealiseerd met behulp van onze RentalBox? Laat het ons weten via facebook!

Amagard RentalBox

Tijd om aan de slag te gaan! Maak gebruik van de verhuurservice op Amagard.com!